Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Seks na eks: Seks i partnerstvo (5. deo)

Seks na eks: Seks i partnerstvo (5. deo)

Seks je ogledalo veze. Ukoliko na samom početku nešto ne funkcioniše, verovatno neće ni kasnije. Ako u samom startu postoji problem potencije, ako vam se ne dopada kako vam partner prilazi i kako vas dodiruje, ako svaki put morate da prevazilazite napetost, hladnoću i neočekivana ograničenja koja neko postavlja, ocenite šta je tu i do koje mere prihvatljivo, a šta nije. Ne budite previše popustljivi. Izostanak erekcije je neprihvatljiv. Naročito ako oružje ljubavi funkcioniše u oralnom seksu, a prilikom penetracije splašnjava. To je naprosto uvredljivo, i nema te psihologije sa kojom se vredi baktati da biste razrešili problem.

Grubost je delimično prihvatljiva – do one mere do koje vam se sviđa da se potčinite. Ponekad muškarci misle da iskazuju strast, kad su zapravo samo grubi, ali mogu da nauče razliku. Ukoliko nisu grubi na zaista neprihvatljiv način.

Ishranom do boljeg libida Seks na eks: Seks i partnerstvo (5. deo)

Za njih je svaka nova žena avantura

Zavisnost od atmosfere – upali svetlo, ugasi svetlo, mora muzika, mora krevet, skroviti ćoškovi u mraku ne dolaze u obzir, jer ga čine nervoznim… takva zanovetala su zapravo nesigurna u sebe i dobro se osećaju samo na svom terenu u uslovima na koje su navikli. Misle da su jebači, a nemaju mašte ni smisla za avanturu. To jest, za njih je svaka nova žena avantura, a avanturizam sa stalnom partnerkom ne razumeju i ne praktikuju.

Imajte u vidu da svako seksualno ponašanje koje nije opušteno, radosno, razuzdano i zadovoljavajuće od samog početka, govori o osobi koja će te iste probleme ispoljiti i na emotivnom planu.

Prethodne delove pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice