Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Seks u novogodišnjoj noći

Seks u novogodišnjoj noći

“Kalendar je uređen način brojanja vremena i imenovanja određenih vremenskih perioda, uobičajeno dana. Ovaj vremenski period se obično zove kalendarski datum. Datumi su skoro uvek zasnovani na opaženom kretanju nebeskih tela i na njihovom ponavljanju.” (Wikipedia)

Verovali ili ne, tog dana se ne desi ama baš ništa spektakularno sa, gore pomenutim, nebeskim telima. S tim u vezi, ne znam zašto su baš jedinice za vreme uzdignute na nivo proslave. I dok kilograme, kilometre, hektare i sl. niko ne slavi, jedinica za vreme izaziva egzaltirano grljenje i cmakanje (Dnevnik se uključuje u prenos iz Njujorka, komentator sa frizurom “šala na stranu”: Dragi gledaoci, Zemlja se upravo približava kraju revolucije, uzbuđenje je na vrhuncu, Zemlja nezadrživo hita stalnom brzinom, Zemlja probija granicu iiiiii, i, i… Nastavlja da se kreće nepromenjenom brzinom i ustaljenom putanjom). Spektakularno, zar ne?

Elem, da ne ulazimo u domene globalne kapitalističko-korporacijske zavere, koji su to razlozi što je novogodišnja noć posebno luda žurka? Zapravo, ona je posebno loša žurka. Ako si muškarac, napićeš se već oko 14:30h i odlazak na žurku će biti samo nepotrebni napor, koji će te uzbuditi samo ako ti je to jedini izlazak u godini. Ako si žensko, u 14:30 ćeš upravo isprobati 734-tu odevnu kombinaciju koju, u obilju šarenila, zapravo niko neće primetiti, ponajmanje pijani omladinci koji će ti na uvo prodiskutovati koju o, ako je ikako moguće, divljem snošaju. Kada jednom stignete na žurku, ona će trajati samo do 23:50. U 23:50 počinje cmakanje i traje sve do 00:05, s tendencijom da se nastavi sporadičnim naletima nepoznatih prolaznika. U 00:05 počinje besomučno telefoniranje s unapred poznatim ishodom zakrčenja telefonskih mreža. Telefoniranje obično traje do 2:45h.

Onim najupornijima, posle telefoniranja šanse za seks eksponencijalno rastu. Ovde do izražaja dolazi, kao i na svakoj zabavi, velika biološka neravnopravnost, sažeta u nekoliko reči “njemu alkohol spušta, a njoj diže”. Želju, naravno. Ako si tip i imaš dramatičnih problema sa urednošću seksualnih odnosa, nećeš dozvoliti da te neka sitnica poput neosećanja ičega (u taktilnom smislu) spreči da uživaš u ideji da upravo prekidaš celogodišnji post. Očigledno, muškarci za Novu godinu postaju neobično umni i filozofski nastrojeni, seks postaje onostrano i produhovljeno iskustvo, s obzirom da ovostrano imaju blago oduzimanje donjih ekstremiteta. Zapažen je varijetet pristupa, od neverbalnog (hvat za guzu – samo za iskusne, odnosno previše pijane) do metoda “daj mi, daj mi, daj mi, daj mi…”, rezervisanog za one najočajnije. Jedna stvar karakterisaće svaki pojedinačni snošaj… Muškarac će narednih 5 meseci živeti od uverenja da je, u stvari, on jebao.

Na žalost, poslednja istraživanja pokazuju da će najviše 27% njih biti u pravu. Ostalih 73% biće pojebani, a da i ne posumnjaju (1-0 za žene). No, ni to nije problem. Što kaže Marčelo, ako u bajku veruješ, nije se uzalud ispredala. Cice koje imaju dečka, po pravilu očekivaće nešto posebno u novogodišnjoj noći. To nešto, da ne detaljišem, možemo podvesti pod posebno vođenje ljubavi. Naravno, budući da su podstaknute alkoholom, to možemo podvesti i pod posebno vođenje ljubavi 4 do 6 puta za noć. Neke će, opet, svesne onoga što žele, pronaći izvestan šarm u neverbalnom pristupu i konzumirati korisnika istog. Treće će, negde oko 3:45h shvatiti da se Zverka ni ove nove godine neće pojaviti sa limuzinom, tompusom i osmehom, pa će ubediti sebe da pristup “daj mi, daj mi, daj mi, daj mi…” ima svoje draži…

Pa, živeli!!!


Marinko Drinjaković – Diplomirani novinar iz Čačka. Volim sneg, voćni jogurt, kesten dezert, kišu… Shodno tome, nosim kabanice, od kabanice se ne vide modni detalji kojima obilujem. Zapravo, nema neke očiglednije veze između mene i mode. “Mene niko ionako ne uzima za ozbiljno”.

Editors choice