Tommy Hilfiger predstavlja kampanju “La víe en rõpe” za sezonu jesen/zima 2014. koja prikazuje porodicu Hilfiger na još jednom putovanju do jezera Tahoe na granici između Kalifornije i Nevade.

SUN GL 01 ALT FW14 150 RGB Tommy Hilfiger predstavlja kampanju La víe en rõpe

Kampanju je fotografisao čuveni Kreg Mekdin dok se za styling pobrinuo Karl Templer pod kreativnom direkcijom Treja Lajrda iz “Laird + Partners”. Glavne zvezde atraktivnih snimaka su Artur Kulkov, Džulija Hefstrom, Bernard Fuket, RJ King, Marlon Teikseira i Luk Wilet u pratnji Malajka Firt, Ofelije Giljermand, Leksi Bouling, Eme Balfor, RJ Rogenskog, Konrada Bromfilda, Abajah Hostvet uključujući i bernardinca po imenu Buck.

UNI GL 03 FW14 150 RGB Tommy Hilfiger predstavlja kampanju La víe en rõpe

“Klan Hilfigerovih se vratio, nikad spremniji za avanturu”, rekao je američki modni vizionar Tomi Hilfiger. “U kolekciji jesen/zima 2014, mi smo osvežili tradicionalnu opremu za planinarenje i boravak u prirodi i prilagodili modernom gradskom lifestyleu. Ova kolekcija ima jedinstvenu mešavinu tehničkih referenci za boravak na planini i tradicionalnih kariranih modela izrađenih u saradnji sa ikonom među proizvođačima britanske vune “Abraham Moon”. To se odlično slaže kako za snežne padine Aspena tako i ulice Njujorka”.

MSW EU PS 03 FW14 150 RGB Tommy Hilfiger predstavlja kampanju La víe en rõpe

Kolekciju jesen/zima 2014. možete kupiti u prodavnicama TOMMY HILFIGER u Beogradu – Ušće shopping center i Kralja Petra 30 i Novom Sadu – Zmaj Jovina 19, kao i multibrand prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu i Nišu.

Editors choice