Pitanje za milion: Kada si poslednji put iskoristio/la pauzu za ručak za to što i jeste? Tako smo i mislili. Istina je da bez ambicije nema ni uspeha. Ona nas pokreće, predstavlja odraz naših snova, ali ne sme da nas zaslepi. U umerenosti je smisao. Tako je i u poslu.

Career L Tri sjajna načina za kontrolisanje ambicije

Živi svaki trenutak i ne dozvoli ambiciji da te zaslepi

1. Uzmite vremena da razmislite o pravim stvarima koje vas usrećuju i onim koje su potreba svakog čoveka. Kada je stres taj koji vas sprečava da jedete ili spavate kako treba, ili kada nemate vremena da vidite prijatelje, znajte da ste u opasnosti od izgaranja.

2. Napunite se energijom. Ako vas poslovni zahtevi iscrpljuju – usporite. Ponekad vam za to ne trebaju nedelje odmora. Uzmite slobodan dan i posvetite se sebi.

3. Naučite da budete sabrani. Ovo je odličan način da se borite protiv stresa. Morate znati da ste sami sebi na prvom mestu. Ne idite protiv sebe nikad. Krenite na jogu!


Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Editors choice