Prethodne tekstove iz serijala “Uzbudi se danas” pročitajte ovde.

Ljubavna stolica

Recite partneru da legne na leđa, nasloni se na jastuk tako da su mu glava i ramena odignuti, i nek samo malo raširi noge. Budite okrenuti u istom pravcu – budite mu okrenuti leđima – i spustite se na njegov ukrućeni penis. Stavite svoja stopala između njegovih nogu na pod ili krevet (preporučujemo da ovu pozu izvodite na podu). Stavite svoju desnu ruku na njegov desni kuk, a svoju levu ruku na pod/krevet pored njegovog levog kuka. Koristite svoje ruke i stopala da pomerate telo gore-dole uz njegov ud.

Zašto ćete voleti ovu poziciju?

Kretanje u vašoj stolici je ključ uspeha Ljubavne stolice. Rukama i nogama kontrolišite pomeranje, vozite zadnjicu gore-dole ritmom koji vama najviše odgovara. Dok vi radite sav posao dajte svom momku mali projekat kako biste i vi bili zadovoljeni – neka vam masira leđa, vrat i ostale erogene zone koje inače može da zapostavi.

Untitled 1 Uzbudi se danas!

Spremni za nove poze?

Erotski tobogan

Lezite na stomak sa nogama ispravljenim i samo malo raširenim, poduprite donji deo stomaka jastukom. Vaš momak neka sedne odmah ispod vaših guzova sa svojim nogama ispred sebe i rukama sa obe strane vašeg tela radi bolje podrške. Neka se nasloni unazad pod uglom od 45 stepeni u odnosu na vas kako bi se vaše genitalije spojile. Dok se on pomera napred-nazad čvrsto spojite noge. Poduprite se laktovima kako bi napravili bolji otpor.

Zašto ćete voleti ovu poziciju?

Ako vaš momak voli da dominira u krevetu ova pozicija pomoći će mu da ima potpunu kontrolu nad vašim orgazmom. Može da klizi napred-nazad brzinom i jačinom kojom želi. A pošto vi imate ograničeno kretanje možete se opustiti i prepustiti mu svu kontrolu dok vi uživate.


Nesi – Hipik pacifista, nerealni optimista kojeg možete pronaći negde između Tirije, Arad Domana, Srednje Zemlje, planete Shili i kancelarije. Prodaće se za dve stvari – crveno vino i crnu čokoladu.

 

Editors choice