Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Čemu služi veza sa pogrešnim muškarcem

Čemu služi veza sa pogrešnim muškarcem

1/3

Veza samo što je počela. Iskrice, hemija, smeh… Malo smo rezervisane, mnogo se nadamo, pokušavamo da ne očekujemo previše, da se ne bismo razočarale, kao mnogo puta do tada. Ali, početak nosi svoju energiju visokih vibracija i mi se trudimo i dajemo sve od sebe. Želimo da se dopadnemo, a verovatno i on nastoji da se prikaže u najboljem svetlu.

Početak, znači neizvesno ulaganje. Investiranje emocija, pažnje i vremena u nešto od čega će ispasti ko zna šta, ali to saznanje nam ne pomaže da sačuvamo bistru pamet. Početak se najčešće potroši za mesec, dva ili tri, jer to je sasvim dovoljno vremena da pokažemo svoja prava lica – ukoliko smo se u početku trudili da ih sakrijemo, taj trud će nam dosaditi ili ćemo početi da grešimo, jer nemoguće je glumiti sve vreme.

svadja 2 Čemu služi veza sa pogrešnim muškarcem

I sad, maske se tope, povremeno sasvim skliznu, izgubimo strpljenje (sa kojim i inače baš ne stojimo bogznakako), počnu da nam smetaju stvari koje smo u startu tolerisali, i….prođe još nekoliko meseci, a mi smo i dalje u vezi sa nekim ko nam se sve manje sviđa. A zatim prođe još nekoliko meseci, iako se pitamo šta će nam to kog vraga, dok ne stignemo do momenta kad se mnogo naljutimo na sebe i zabrinemo se da uopšte nemamo dovoljno samopoštovanja, kad smo se uvalile u takav odnos.

Editors choice