Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Zeka Lav: Kupoholičari i novčani problemi

Zeka Lav: Kupoholičari i novčani problemi

zekalav111 Zeka Lav: Kupoholičari i novčani problemi

Nisam Hitch, ali znam ponešto o muško-ženskim odnosima

“Sve priče koje ću pričati u ovoj rubrici kao odgovore na vaša pitanja isključivo su moje lično mišljenje. To nije ni ispravno ni neispravno, nego napisano razmišljanje samo na osnovu svog životnog iskustva i (ne)iskustva u muško-ženskim odnosima. Uvek se konsultujte i sa nekim drugim pa izvucite pouku… A opet, meni je lakše da vam dam svoje mišljenje, jer vas ne poznajem, samim tim mogu da budem objektivan u okvirima onoga što ste mi rekli.”

Živim s dečkom već neko vreme, ali primetila sam da krije novac od mene. Ne kažem, učestvuje u zajedničkom životu i ne oskudevamo koliko je to moguće, ali otkrila sam da ima tajni štek. Da li mislite da bi trebalo da ga upitam za te tajne fondove ili da čekam dok se ne venčamo? Brine me, možda ima ljubavnicu koju izdržava ili dete, a i da nema, meni trebaju nove cipele, a on krije novčanik. Šta da radim? (Mina, 29)

Zeka: Počni da zarađuješ. Više. Budi nezavisna. Sa druge strane, ako daje dovoljno za egzistenciju, mislim da problem ne postoji. Takođe, ako ti baš trebaju cipele, pitaj ga, popričaj s njim. Nije ništa strašno ako ima štek, problem je kada taj štek počne da utiče na osnovne izdatke. Takođe, lepo je da ga ima, ali da po potrebi troši taj štek. Sa druge strane, bolje da ima štek, nego da je neka raspikuća!

Zeko, pomagaj! Kupoholičar sam, priznajem. Obilazim sve butike čim čujem za rasprodaju, pratim oglase, a najbolje se osećam u hipermarketu, kad na jednom mestu mogu da upijem svu ponudu i trpam u kolica i šta mi treba i šta mi ne treba. Mislio sam da će mi devojka biti partner u ovoj strasti, ali ona samo sedi kući, loče pivo i igra iks-oks po ceo dan. Šta da radim? Ja kad dođem kući iz kupovine, bacam se na peglanje i sortiranje krpica, a ona ide s drugaricama na mali fudbal i ne haje za mene i moje strasti. (Stefan, 34)

Zeka: Promenite polove i sve u redu. Mislim da čak može i na račun države. Pa, dobro, gde se nađoste? Znam da je uvek obrnuta, a za ovo bih rekao da je uvrnuta situacija. Šta da kažem, ako se slažete, sve je OK.

Dragi Zeko. Moja draga zarađuje manje od mene. Užasno me to tišti. Pokušavao sam da joj pomognem da nađe bolji posao, ali ona neće, kaže da voli to što radi. To donekle razumem i ja volim to što radim, a posebno kad dođe plata. Ali ipak, grize me savest, šta ako joj od moje ogromne plate dođe zavist, pa me ostavi? Šta ako se ja vinem u nebesa poslovnih uspeha, a ona ostane čvrsto na zemlji i onda se udaljimo. Čuo sam da žene nikako ne vole kad muški zarađuju više, a još više me boli kad vidim da sve njene drugarice rade strava poslove i mlate lovu više i od mene. Šta ako moj kapital počne da privlači kapital njenih drugarica? Pomozi, Zeko, ako Boga znaš, platiću ti ako treba! (Milan, 35)

mam Zeka Lav: Kupoholičari i novčani problemi

Upotrebite sve moći da dobijete ono što želite

Zeka: Milane, za početak plati WB magazinu. Koliko hoće i kako hoćeš. Pa idemo dalje… Neće se to desiti ako vam je odnos iskren i otvoren. Zapitaj se kako bi se ti ponašao da ona ima veće prihode. To nije nikakav problem, ako ste vi zdravi. A da biste ostali zdravi, prestani da razmišljaš o tome. Ako vam je veza loša, nema joj pomoći; ako je dobra, ništa je ne može uzdrmati.

Zeki pišite na email redakcija@wannabemagazine.com sa naznakom “Zeka Lav” i očekujte odgovor na svoj ljubavni “problem” u okviru rubrike “Zeka Lav” svakog petka.


Zeka Lav – Ivan Zeljković, radio i TV voditelj, pevač, zabavljač, emotivac. Imao je u životu više od dve devojke – samim tim mnoogo je iskusan u muško-ženskim odnosima. (Čak zna i jednog drugara koji je imao tri devojke, ali to nije bitno). Obožava film “Ljubavni detektiv”  (Hitch) – sa Vil Smitom u glavnoj ulozi i nekako, razmišljanja i učenja im se poklapaju… pa bi voleo da pomogne ljudima da budu PRE!srećni u svojim odnosima (da ne kaže) vezama. U Wannabe Magazineu motivisaće ljude da imaju zdrave emotivne veze a za motivaciju o zdravom životu, dijetama, treningu i zabavi posetite i blog Ivana Zeljkovića!

Editors choice