Da li su se to modne nedelje okončale, konačno? Jesu, prošlo je sve u Njujorku, Milanu, Parizu, a brendovi i dizajnerske kuće su nam predstavile mnogo toga novog, neočekivanog, očekivanog, u suštini, sve ono što će biti vrlo popularno i trendi kada je jesen 2017. u pitanju. Ovo su neki od trendova koji su se najviše izdvojili i koji po svemu dueći pretenduju da budu najatraktivniji tokom jeseni ove godine.

Poslovne kombinacije

Ono što je skoro sve Nedelje moda obeležilo, nebitno o kom se gradu radi, jeste da je moda “sišla” s pista i da je prilagođena svakodnevnim kombinacijama, da je možeš nositi uvek i svuda, nebitno što se radi o dizajnerima i brendovima koji nisu pre imali takvu politiku rada. Poslovne kombinacije su ove godine oplemenjene u velikoj meri dezenima poput karo šare, pruga, te je u njih ubačen i muški stil odela.

Business School 8 najboljih jesenjih trendova sa Nedelja mode Tibi Fall 2017 8 najboljih jesenjih trendova sa Nedelja mode

Floralni print

Ništa neočekivano, jer je cvetni dezen nešto što se već dugo u modnom svetu nalazi kao trend koji je odličan za mnoge kombinacije i prilike. Ali, umesto da se nalazi na nekim komadima poput bluza, suknji, oni su sada deo statement komada kao što su jakne, kaputi, i moramo priznati da izgledaju savršeno.

Fall Florals 8 najboljih jesenjih trendova sa Nedelja mode Prabal Gurung Fall 2017 8 najboljih jesenjih trendova sa Nedelja mode
Comments