Ako ste kliknule na ovaj tekst znači da, baš kao i mi, obožavate da nosite crno. Što dalje znači da nema potrebe da vas preterano ubeđujemo da u svakom trenutku i u svakoj prilici možete da izgledate zanosno baš u ovoj nijansi. Zato, evo nekoliko trikova pomoću kojih ćete svoje crne kombinacije podići na sasvim novi nivo.

Upadljivi detalji i aksesoari

Ustaljeni stav kada je reč o crnoj, jeste taj da je ona previše obična i jednostavna. Pa, i nije baš, ako je to ono što volite. Ipak, pravi dodir klasike i stila jesu upadljivi detalji kojima možete osvežiti svaki vaš crni autfit, bez obzira na to da li je reč o nakitu (srebrnom, zlatnom ili nekom trećem) ili je reč o jarkim bojama cipela, tašne i sl. Igrajte se i – “začinite”!

aksesoari 9 trikova kako da izgledaš zanosno u crnom aksesoari 2 9 trikova kako da izgledaš zanosno u crnom

Baggy garderoba

Crna izgleda dobro kada je pripijena, ali i kada je pomalo baggy. Koju god varijantu da odaberete, nećete pogrešiti već ćete izgledati zaista odlično. I stilizovano, naravno.

baggy 9 trikova kako da izgledaš zanosno u crnom

Različiti materijali

Ako ne volite da kombinujete boje i dezene pa zato i nosite crno od glave do pete, onda se makar poigrajte materijalima. Pamuk ili svila i koža, na primer, nešto je što možete isprobati ove jeseni. Zavodljivo, zar ne?

teksture 9 trikova kako da izgledaš zanosno u crnom
Comments