Svejedno da li ste razigrano raspoloženi i skloni istraživanju, ili pokušavate da smislite nešto novo, kako biste uneli malo više uzbuđenja u svoj seksualni život, ne morate se upuštati u akrobacije, ili tražiti mesta na kojima uzbuđenje donosi rizik da budete viđeni. Pogledajte malo bolje oko sebe – svaki komad nameštaja omogućava pozu za seks koju možda još niste isprobali, a stolice su naročito inspirativne. Seks na stolici omogućava veliku dodirnu površinu, prisne zagrljaje, milovanje i dodirivanje i dobru kontrolu dubine penetracije, koju možete imati i vi i partner.

Pre nego što se upustite u eksperiment, razmislite ipak o nekim praktičnim pitanjima – stolica koja treba da nosi težinu dva tela u pokretu, treba da bude čvrsta i izdržljiva, da se ne biste prvrnuli usred zanosa i povredili. I krevet se može slomiti u žaru strasti, ali to obično znači samo propadanje dušeka kroz polomljene letvice, a ako se polomi stolica pod vama, nećete se tako meko prizemljiti. Obična trpezarijska stolica može biti odlična za objahivanje partnera, ona sa ručicama pružiće vam bolji oslonac za poze s leđa, visoka stolica će biti zgodna za oralni seks… Uzmite u obzir i materijal kojim je stolica presvučena, odnosno, mogućnost čišćenja (svakako je preporučljivo prekriti stolicu peškirom). Ako ste oboje visoki i krupni i nijedna stolica vam ne uliva poverenje, većinu poza sa seks na stolici možete izvesti i na fotelji.

Vruće poze za seks na stolici, koje treba da isprobate  

The Easy Chair

Najosnovija poza sa seks na stolici je sedeća varijanta kaubojke – partner sedi na stolici, a vi ga opkoračujete, okrenuti prema njemu. Ova poza omogućava veliku prisnost i duboku penetraciju koju vi kontrolišete. Možete se priljubiti jedno uz drugo, a možete se i odvojiti i dati partneru prostor da miluje vaše grudi i klitoris dok vi lagano usmeravate dubinu prodiranja i ritam pokreta.

Pročitajte i ovo: Romantične seks poze koje će povećati vašu prisnost sa partnerom

The Sit Your Ass Down

Ovo je igra dominacije, za parove koji vole vezivanje, zadirkivanje i uzbudljivu neizvesnost i za nju je idealna stolica sa ručicama. Za vezivanje ručnih i nožnih zglobova koristite svilene trake, kravate, marame (ili komplet za vezivanje), a marama na očima dodatno potpaljuje uzbuđenje neizvesnosti. Za stimulaciju upotrebite svoje prste i jezik i (ili) igračke!

The Champagne Room

Partner sedi na stolici koja dobro podupire leđa, pružajući vam oslonac u pozi u kojoj ga opkoraučjete okrenuti leđima. Ova poza je dobra za vaginalni i analni seks na stolici i ostavlja slobodne ruke za dodatnu stimulaciju prstima ili igračkama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Couple Goals (@couplegoals)

The Dog Chair

Modifikacija dogi stila lako se i udobno može izvesti na stolici ili fotelji podesne visine, koja vam omogućava da zauzmete pseću pozu, dok vam partner prilazi od pozadi, tako da ne mora da savija kolena. To će raditi za prosečnu visinu, ali ako je partner veoma visok, možete mu omogućiti pristup bez napornog savijanja i balansiranja na višoj stolici, ili na rukohvatu fotelje (što će raditi ako su rukohvati debeli i stabilni, ili ako ste vi sitni i lagani). Varijanta ovog položaja na niskoj stolici ili fotelji, predviđa da partner iza vas kleči, da bi imao dobar pristup (postavite spakovano ćebe na pod, klečanje nije prijatno na tvrdoj površini).

Samostalni seks na stolici

Za seks vam nije (uvek) neophodan partner, i možete se sami igrati sa mogućnostima koje vam pruža stolica ili fotelja. Možete iskoristiti rukohvat za stimulaciju klitorisa (obložite ga peškirom), možete koristiti vibrator u različitim položajima na stolici i možete provesti uzbudljivo i zadovoljavajuće veče – sami sa svojom omiljenom stolicom.

Pročitajte i ovo: Uzbudljive poze za najbolji seks van kreveta

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Comments