Sofia Richie Grainge je osvojila svet lepote i mode, postavši nova IT devojka. Ova dvadesetčetvorogodišnja manekenka i beauty direktorka kompanije Nudestix, najmlađa je ćerka legendarnog pevača Lionela Richija, poznata po svom jednostavnom stilu i šik pristupu lepoti. Njeno venčanje sa Elliotom Graingeom postalo je senzacija na društvenim mrežama, dok su frizure Sofie Richie Grainge i šminka sa ceremonije postale inspiracija za venčanja.

Stil Sofie Richie Grainge se značajno promenio i sad više odiše minimalnom estetikom. Njena blistava, beauty rutina i effortless stajling je ono čemu devojke teže. Njena estetika je vanvremenska i sofisticirana i savršeno opisuje „tihi luksuz“ modu. A primećena je i njena clean, jednostavna, ali efektna šminka.

Pisali smo o njenim modnim kombinacijama, kao i o njenoj beauty i makeup rutini. Ipak, nismo ostali ravnodušni ni na frizure Sofie Richie Grainge koje su same po sebi inspiracija. Izdvojili smo naše omiljene, koje će vam sigurno poslužiti kao inspiracija, bilo da idete na venčanje ili organizujete svoje. Izaberite i probajte frizure Sofie Richie Grainge koje uključuju klasične talase, konjski rep i zalizane punđe.

Zalizana punđa

Ova klasična zalizana punđa je prepoznatljiva za Sofiu Richie. Ležerna je, elegantna i lako se može napraviti kod kuće. Kako biste dobili željeni izgled, skupite kosu u rep i zaližite je gelom za kosu da biste ukrotili kovrdže i bebi dlačice. Pričvrstite je gumicom pre nego što kraj zavrtite kružnim pokretima oko osnove na kojoj se nalazi gumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kathleen (@kathleen_hair)

Šik klip šnala

Sofia Richie je na svom medenom mesecu napravila različite jednostavne, ali otmene frizure, poput ove gde je kosu podigla šnalom. Uz veliku klip šnalu ćete pričvrstiti kosu, što je jednostavan način da osvežite frizuru.

Cveće u kosi

Sofia je ovom prilikom kosu ukrasila iglama sa cvećem kako bi upotpunila neuredni izgled. Za teksturu koristite sprej koji će obezbediti da krajevi vaše kose ostanu prozračni i opušteni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kathleen (@kathleen_hair)

Klasični talasi

Teško je pogrešiti sa klasičnim talasastim uvojcima, koji savršeno uokviruju lice, dok središnji deo čini frizuru modernom.

Pletenica sa visokim konjskim repom

Jednostavan način da frizuri dodate ono nešto kada ju je veoma teško ukrotiti je da je oblikujete u konjski rep i ispletete u pletenicu. Sviđa nam se kako je Richie, na fotografiji ispod, oblikovala kosu jer je time istakla srebrne alke i jaknu sa printom.

Pročitajte i: Ovo su najlepši aksesoari za kosu sa estetikom devedesetih

Pola-pola

Pola kose gore, pola dole stil uvek pristaje bez obzira na to kako ste obučeni. Sofia je ovde zadržala klasičnu frizuru – uzela je prednje pramenove koje je vezala u mali visoki rep, dok joj ostatak kose pada niz leđa. Kao i ona, možete napraviti talase za pravi prirodan izgled ili je ispraviti.

Ravna kosa

Ovaj klasični stil istakao je prelepu šminku Sofie Richie. Dodala je dve ukosnice koje su unele svežinu, dok istovremeno kosu drže dalje od lica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kathleen (@kathleen_hair)

Volumen i slojevi

Ovaj lepršavi stil daje nam Rachel Green viajb sa modernim odsjajem zahvaljujući slojevima koji uokviruju lice. Okrugla četka za feniranje i lak za volumen kose koji se dodaje po korenu pomoći će vam da rekreirate ovu frizuru kod kuće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kathleen (@kathleen_hair)

Visoki uvijeni konjski rep

Evo dokaza da nadogradnja može da napravi ogromnu razliku. U ovom slučaju, Richie je skupila kosu u elegantan rep i koristila ultraduge plave ekstenzije da uvije kosu u pletenicu koja se sjajno slagala sa njenim blistavim ružičastim bodijem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kathleen (@kathleen_hair)

Pročitajte još i: Letnje frizure u koje ćete se odmah zaljubiti

Naslovna fotografija: instagram.com/sofiarichiegrainge

Marija Gavrilović

Comments