Ema Luketin je munjevitom brzinom osvojila čitav region – ona je voljeno lice popularnih beauty kampanja, ali i influenserka koja na svojim platformama uvek daje zanimljive savete, a pratioci obožavaju njen šarm, stil i način života. Pored ovoga, Ema ima i svoj salon lepote u Zagrebu. O svojim budućim planovima i dosadašnjim uspesima, ali i romansi sa Dušanom Petrovićem, Ema je govorila za WANNABE MAGAZINE.

389A9051 WDA 2023 talks: Ema Luketin
Q

Na dodeli WANNABE DIGITAL AWARDS ste dobili nagradu Beauty Influencer of the Year za Hrvatsku. Šta za vas predstavlja ovo priznanje i kako ste se osećali u tom trenutku?

A

Osvojiti nagradu Beauty Influencer of the Year za Hrvatsku na dodjeli WANNABE DIGITAL AWARDS je za mene ogromno priznanje i potvrda mog truda. U tom trenutku osjećala sam se preplavljeno, sretno i ponosno.

Q

Šta korisnici društvenih mreža mogu da pronađu na vašem profilu? Kako biste opisali sadržaj koji vas izdvaja na influence sceni?

A

Na mom profilu korisnici mogu pronaći raznolike beauty savjete, tutorijale šminkanja, recenzije proizvoda i inspirativne sadržaje iz svijeta ljepote i lifestyle-a. Ono što me izdvaja je autentičnost i pažljivo kreirani sadržaji koji inspiriraju moje pratitelje.

389A9080 WDA 2023 talks: Ema Luketin
Q

Vaša Maybelline kampanja je “odjeknula”. Opišite nam to iskustvo i kako je izgledalo čitavo snimanje?

A

S obzirom na to da je ovo već moja četvrta regionalna kampanja sa Maybellineom, pretpostavili bi da mi je postalo totalno normalno sudjelovati u tako velikim projektima, no i dalje, svaki put se iznova radujem i jedva čekam. Iskustvo snimanja Maybelline kampanje bilo je nevjerojatno, a ja najviše volim kad kampanje imaju snažnu poruku kao ova.

Q

Kako izgleda vaša beauty rutina - da li biste mogli našim čitaocima da približite šta sve radite ujutru i uveče kad je reč o nezi kože?

A

Moja beauty rutina uključuje temeljito čišćenje lica, hidrataciju, zaštitu od sunca i eksperimentiranje s različitim makeup lookovima. Ujutro se fokusiram na osvježavajuću rutinu, dok navečer pridajem više pažnje hidrataciji i obnovi kože.

389A9100 WDA 2023 talks: Ema Luketin
Q

Koje savete vaši pratioci najčešće traže od vas, a koji su to najbolji beauty saveti koje ste vi čuli od drugih i primenili?

A

Moji pratitelji često traže savjete o šminkanju za posebne prilike, njegu kože i preporuke za proizvode. Najbolji beauty savjeti koje sam primijenila od drugih je definitivno uvođenje zaštitnog faktora u svoju svakodnevnu rutinu!

Q

Koja društvena mreža vam je najbliža i na kojoj možete najbolje da se izrazite - i zašto? Šta biste voleli da probate novo u pogledu contenta, a još niste?

A

Najbliža mi je Instagram jer je to platforma na kojoj mogu najbolje izraziti sebe kroz vizualni sadržaj i priče. Voljela bih eksperimentirati s TikTokom i kreirati zabavne i edukativne videe.

389A9208 WDA 2023 talks: Ema Luketin
Q

Vodite i salon lepote u Zagrebu. Koji su vam bili najveći izazovi u tom preduzetničkom poduhvatu i šta bi bili vaši saveti za nekoga ko želi da otvori salon?

A

Vođenje salona ljepote donosi različite izazove, od upravljanja timom do prilagođavanja promjenama na tržištu. Savjet bih dala da se fokusirate na kvalitetu usluge, kontinuirano usavršavanje i izgradnju odnosa s klijentima.

Q

Nije tajna da ste u vezi sa fotografom Dušanom Petrovićem. Koji bi bili vaši saveti za održavanje veze na daljinu, koji bi možda značili našim čitaocima?

A

Održavanje veze na daljinu zahtijeva mnogo komunikacije, povjerenja i zajedničkih planova. Iako Dušan i ja možda nismo 24 sata dnevno zajedno, imamo osjećaj kao da jesmo, stalno smo u komunikaciji, kad uhvatimo vrijeme smo na FaceTimeu. Sve je moguće i sve je u dogovoru i balansu.

389A9164 WDA 2023 talks: Ema Luketin
Q

Šta je bio vaš najveći uspeh u 2023. godini, a šta najveći cilj za 2024. godinu?

A

Znam da će zvučati jako “kliše”, ali zaista je moj najveći uspjeh to što sam ostala konzistentna, što sam radila na tome da moj posao i brend raste, što sam putovala i dijelila svoje momente sa svojim najvoljenijima. Cilj za 2024. je bolja organizacija vremena i malo više bucket list putovanja.

Fotografije: WANNABE Media

 

Comments