Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Vreme je iluzija, kažu oni koji su hodili putevima sudbine pre tebe. Ne postoji pravi i pogrešan trenutak, postoji samo sadašnjost, takva kakva je, objašnajvaju mudraci. Smisao onoga što ti se dešava sada, obično nemaš vremena da razmatraš, jer si suviše zauzeta intenzitetom doživljavanja. Nekako, smisao obično dođe naknadno, retroaktivno, kao objašnjenje za prave i pogrešne trenutke, u kojima su se razgoreli i zgasli plamenovi ljubavi.
Dok plamtimo, ne možemo da pamtimo, dok se gasimo, moramo da patimo. Razmišljamo posle. Kad je već kasno. Kasno? Ali nikad nije kasno (još jedna od onih mističnih izjava istraživača puteva sudbine, koja ponekad više nervira, nego što teši, a nije joj posao ni jedno ni drugo) jer je taj neki post-trenutak, taj vakuum između juče i sutra, koji nije baš sasvim sada, prosto pravo vreme da nešto razumemo. Ili se tu i ne radi o vremenu, nego o načinu? Nije kada, nego kako i zašto. A ljubav donosi odgovore, koje smo spremni da čujemo i shvatimo. Ili nismo.

ljubav 1 1 Da li stvarno postoji pravo i pogrešno vreme za ljubav?

Editors choice