Dobro znamo da su neki filmovi vredni gledanja, pa čak i da ne pratimo radnju nego da samo gledamo kako su junaci, ili bolje rečeno junakinje obučene. Sva ta divna garderoba poznatih svetskih dizajnera, smelo iskombinovana, često najavljuje trendove za predstojeću sezonu.

U svakom filmu kostimi su jako važni, ali neki su poput modne revije, koja pritom traje mnogo duže i svaki model ima mnogo više pojavljivanja, ali uvek noseći drugu kombinaciju. San snova čini se!

Zato, ukoliko želite da hladno jesenje veče provedete same ili sa drugaricama, jedući kokice i komentarišući odevne kombinacije glumica, dajemo vam predloge. Dečka ipak izostavite ovog puta, jer i ako vam iz ljubavi učini i pogleda sa vama ovakav film, njemu će biti izuzetno dosadno, a vas će nervirati što i on ne uživa svoj toj odeći kao što vi uživate.

Seks i grad 2 (2010.)

Filmovi koji će ljubitelji mode obožavati 5 Filmovi koji će ljubitelji mode obožavati

Zar je potrebno uopšte navoditi razloge zbog kojih morate da pogledate ovaj film! Ukoliko ste ljubitelj serije, nastavak dogodovština Keri, Samante, Mirande i Šarlot, samo u još raskošnijim toaletama, oduševiće vas!

Comments