Pakleni vozač” (Ghost Rider)

Slika 110 Filmovi u novoj godini

Prepoznajete li Nikolasa Kejdža?

Ah, taj Nikolas Kejdž (Nicolas Cage). Ukoliko ga i vi volite onoliko koliko i mi, obradovaće vas vest da se vratio u svoju čuvenu ulogu antiheroja. Nastavak filma “Pakleni vozač”, po čuvenom Marvelovom stripu, očekuje nas u februaru ove godine. Glavni lik je, u stvari, đavoljev sakupljač duša, stvorenje koje nema milosti. Pored sjajne glumačke ekipe, koja je sada upotpunjena sa britanskim glumcima Siaranom Hajndsom (Ciarán Hinds) i Ajdrisom Elbom (Idris Elba), za režiju su sada zaduženi Mark Neveldajn (Mark Neveldine) i Brajan Tejlor (Brian Taylor), što znači da nas zaista očekuje fantastičan film. Sniman je na lokacijama u Turskoj i Bugarskoj, a vi pogledajte trejler koji će vam dočarati deo samog filma.

Betmen: Uzdizanje mračnog viteza” (The Dark Knight Rises)

Slika 210 Filmovi u novoj godini

Da li se legenda zaista završava?

Da li se legenda završava? Da li je ovo zaista Betmenov kraj? To ćemo saznati narednog leta sa novim nastavkom čuvenog Betmena. Dugoočekivani film nosi naziv “Betmen: Uzdizanje mračnog viteza”, a kako bi bili sasvim sigurni da će film biti uspešan, reditelj je angažovao neverovatnu paletu glumaca, između ostalih tu su i Kristijan Bejl (Christian Bale), En Hetavej (Anne Hathaway), Džozef Gordon–Levit (Joseph Gordon-Levitt), Geri Oldman (Gary Oldman)…

Izdaja” (Haywire)

Slika 311 Filmovi u novoj godini

Bez brige, ona zna šta radi...

Glavna uloga u ovom filmu nije pripala nijednoj glumici koje uobičajeno glume uloge akcionih heroina, već je pripala Đini Karano (Gina Carano), MMA šampionu. Sudeći po trejleru koji možete pogledati ispod, ona se odlično snašla u svojoj ulozi, a ne sumnjamo da joj je pomoglo to što je režiser ovog filma Stiven Soderberg (Steven Soderbergh). Tajna agentkinja Malori Kejn (Mallory Kane) je žena koju ne želite da naljutite, a upravo to će uraditi tajna agencija za koju radi, nakon što je prevare na jednoj od njenih misija. Ona mora da upotrebi sve svoje veštine, trikove i sposobnosti kako bi pobegla od lovaca na glave, da zaštiti svoju porodicu i da se osveti onima koji su je izdali.

Čovek na ivici” (Men on a Ledge)

Slika 48 Filmovi u novoj godini

Nadamo se da se Sem ne plaši visine...

Glavna uloga u ovom interesantnom trileru pripala je zgodnom Semu Vortingtonu (Sam Worthington), ali ni ostatak glumačke ekipe nije ništa lošiji. Sigurni smo da ćemo uživati dok budemo gledali Elizabet Benks (Elizabeth Banks), Eda Herisa (Ed Harris), Vilijama Sedlera (William Sadler)… Radnja filma fokusirana je na Nika Kesidija (Nick Cassidy), osuđenog robijaša koji je pobegao. Optužen je za krađu dijamanta od jednog bogataša, a pokušaće da dokaže svoju nevinost tako što će svetu pokazati da dijamant nikada nije promenio svog vlasnika. Pogledajte uzbudljiv trejler:

Ogledalce, ogledalce” (Mirror, Mirror)

Slika 55 Filmovi u novoj godini

Ogledalce, ogledalce moje, najlepši na svetu ko je?

I dok nas sledeće godine očekuju dva filma zasnovana na priči o Snežani, ovaj put ćemo prikazati malo smešniju verziju u kojoj glavne uloge tumače Džulija Roberts (Julia Roberts) i Lili Kolins (Lily Collins). Ovog puta, zla kraljica je zapala u finansijske probleme, a kako bi ih uspešno rešila, ona će na sve načine pokušati da se uda za princa i preuzme kontrolu nad kraljevstvom. Da li će mlada Snežana uspeti da je u tome spreči i hoće li priča dobiti svoj srećan završetak? Za odgovor na ova pitanja moramo sačekati sledeću godinu, a do tada pogledajte trejler koji će vam zagolicati maštu i pokazati šta možemo da očekujemo u ovoj adaptaciji čuvene bajke.


Nemanja Kutlešić je zavisnik od novina, magazina i tehnologije. Budući je stanovnik Njujorka, a da ne baca novac na domaće i strane časopise, više bi putovao. Obožava miris mora, jagode sa šlagom i “Vanity Fair”.

Comments