Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

I naravno, kada sve nabaviš i pripremiš za “mućkanje”, vreme je da nastupi i Nutri Bullet koji nema konkurenciju, što verovatno već i znaš ukoliko si ga isprobala, a ako nisi, onda je krajnje vreme za to. Ubaci jednu polovinu banane, onda joj dodaj pola isečenog krastavca, ali tako da ne uklanjaš koru, jer se u njoj nalaze brojni vitamini koji su dobri da se iskoriste. Onda dodaj malo spanaća, nekoliko listova blitve, jednu isečenu krušku, kašiku čia semena i malo đumbirovog korena. Kada je sve spremno i ubačeno, vreme je da blender uradi svoje.

Fresh smoothie 2 Fresh smoothie: Napitak koji će te držati budnom celog dana (VIDEO)

Nakon nekoliko sekundi, imaćeš napitak lepe, zelene boje, koja će odmah uticati jako pozitivno na tebe, ali i obrok koji ukusom i bogatstvom vitamina i minerala obezbeđuje mnogo više nego neki ustaljeni, tradicionalni doručak. Osim toga, bićeš gotova za nekoliko minuta sa jelom, a naredne sate ćeš imati onaj divni, laki osećaj u sebi, kao i snagu i volju za sve obaveze i prepreke koje tog dana treba prevazići uz dosta uspeha.

Fresh smoothie 4 Fresh smoothie: Napitak koji će te držati budnom celog dana (VIDEO) Fresh smoothie 1 Fresh smoothie: Napitak koji će te držati budnom celog dana (VIDEO)

Ukoliko si neko ko voli da svoju ishranu bazira na svežim, zdravim i ukusnim namirnicama, te da od njih praviš različite napitke, onda ćeš sigurno voleti detox smoothie koji je odličan za “čišćenje” organizma, možda tropical smoothie koji je prava eksplozija ukusa ili healthy smoothie kada odlučiš da tvoja ishrana na prvom mestu bude sasvim zdrava.

Editors choice