Da li izbor kafe koju pijemo određuje naš životni stil?

Svakako da određuje. Danas je neophodno da brendovi koje konzumiramo imaju priču koja je bliska i uklapa se u našu ličnu životnu filozofiju i promoviše vrednosti kojima težimo. Isto tako, naš životni stil personalizuje naše omiljene brendove i time ih činimo svojima. Vrsta kafe koju pijemo može da obeleži naš dan. Nekad smo raspoloženi da brz i dinamičan dan usporimo šoljicom kvalitetne, tradicionalne kafe kakvi su Doncafé Moment, Strong, Minas ili Brazil, a ponekad nam kratak Doncafé Professional espresso ili Doncafé instant mix u termosu učini dan dinamičnim, baš onako kako nam prija. Na Facebook društvenoj mreži imamo blizu 400.000 ljubitelja kafe koji nam svakodnevno šalju impresije o Doncafé iskustvu.

Olivera Jokic Doncafe Wannabe magazine 6 Intervju: Olivera Jokić, PR menadžer kompanije Strauss Adriatic

Smatrate li da je šoljica dobre kafe ujutru prvi korak ka tome da postanemo “najbolja verzija sebe”?

Doncafé podseća da uvek budemo ono što jesmo i pružimo najbolje sebi i svima koji nas okružuju. Jutro je pravo vreme da sa pozitivnošću započnemo dan i u tom raspoloženju ga i nastavimo. Znate da i naš narod ima izreku: “Po jutru se dan poznaje”.

Uživala sam u ovoj virtuelnoj kafi. Za kraj, recite mi na šta prvo pomislite kada neko kaže “Doncafé”?

Osmeh, snaga, pozitivnost, promene na bolje i naravno stalna opredeljenost ka vrhunskom kvalitetu i inovacijama. Miriše na dobro, miriše na Doncafé!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Fotografije: Dragan Asanov

Jovana Katić

Comments