Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Intimno ženski: Muškarci rođeni u papučama

Intimno ženski: Muškarci rođeni u papučama

Neki tipovi muškaraca rođeni su papučari. To uopšte ne znači da ćete ih lako obučiti, nagaziti i usmeriti. Verovatno će se neprekidno opirati, uvek na isti, dosadan i nepromenljiv način. Sa njima ćete uvek znati na čemu ste. Oni moraju da se pobune, jer jedino suprotstavljanje definiše njihovo pravo glasa, a vaše je samo da izdržite njihovo teranje inata, da ignorišete njihov otpor i da budete sigurne da će oni sprovesti ono što ste naumile.

Savetnik je najčešći primerak papučara. On se razume u sve, do detalja. Šta god radio, jednako je sposoban da o tome priča, otkrivajući vam neverovatan broj neverovatno smarajućih podataka, koji vas ne zanimaju, uopšte niste u stanju da ih razumete, a i ono malo što kontate ne nameravate da zapamtite. Nije teško uvažiti savetnika. Samo ne treba da izgubite živce kad vam otkriva trikove i tajne kuvanja supe, krpljenja čarape, uključivanja mašine i uopšte detalje o stvarima koje nikada nije radio i koje nikada i neće raditi. Njegova teorijska polja su uredno okopana, duboko zaorana i izobilno navodnjena, uvek spremna da budu zasejana. Čekaju. Njegova praksa je ograničena i usko usmerena, ali baš zato njome možete lako da rukujete. Dok naširoko i nadugačko objašnjava, povezuje, dedukuje i edukuje, samo klimajte glavom i povremeno prokomentarišite stvarno, nisam to znala, a on će zahvalan što ima prilike da vam širi vidike ispuniti svako naređenje. Savetnici su vrlo dosadni i to onda kad su sami sebi najzanimljiviji, ali umeju da budu dobroćudni i korisni.

Photographer Mario Testino Henpecked 054298  Intimno ženski: Muškarci rođeni u papučama

Propali grof je neko sa kim treba da delite životne stavove. I predrasude, naravno. On je nekako iznad običnog sveta, možda po poreklu koje je usput izgubilo sjaj, možda po mišljenju svoje majke, da je njen sin princ, plemenit i otmen i da ne treba da se meša sa prostim svetom. On je svakako odrastao sa tim uverenjem, verovatno ume da svira klavir, poznaje neki oblik umetnosti posebno, a ostale uopšteno i svakako je zadrt na milion neprijatnih načina. Ali ako vas smatra svojom damom, biće vam odan dokle god možete da ga trpite. Taj neće bežati od kuće, pijančiti sa društvom i juriti žene, jer je to prostački i neprilično i jer je njegov dom – sa vama, njegovom gospom i gospodaricom, jedino pristojno, otmeno i plemenito mesto na svetu. Propali grof je nekakva mešavina radikala i razmaženka, pa ako možete sa tim da se nosite, nećete imati druge probleme koje žene imaju sa običnim muškarcima.

Neženja stisnutog srca je najtvrđi orah, a svakako krunski zgoditak među rođenim papučarima. Njega ne možete obrlatiti. Ne vredi da mu se udvarate, da se sa njim zbližavate i da očekujete da će se iz prijateljstva izroditi nešto više. On tačno zna kakvi su mu zahtevi i ne odustaje od svog tipa. Možda je nekada voleo i izgubio svoju ljubav, možda je bio voljen i tačno zna na koji način želi da prima i daje ljubav, a možda mu i nedostaje iskustvo. Ali on zna šta hoće i neće spustiti kriterijum zato što su ga pritisle godine, samoća i neispunjena očekivanja. Ali ako se uklapate u njegovu zamisao o idealnoj ženi (za šta vas izuzetna lepota, pamet i autentičnost uopšte ne kandiduju) imaćete potpuno odanog muškarca koji ozbiljno shvata zajedništvo i koji vas neće uzimati zdravo za gotovo. Služiće vam, slušaće vas i osluškivati, štititi i čuvati – samo morate da mu date sve i da ima u vas apsolutno poverenje.

Srećno sa papučarima. Uostalom, svaki muškarac posvećen ženi i porodici je papučar, a to je titula, a ne dijagnoza.

Aleksina Đorđević

Editors choice