Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Neki tipovi muškaraca rođeni su papučari. To uopšte ne znači da ćete ih lako obučiti, nagaziti i usmeriti. Verovatno će se neprekidno opirati, uvek na isti, dosadan i nepromenljiv način. Sa njima ćete uvek znati na čemu ste. Oni moraju da se pobune, jer jedino suprotstavljanje definiše njihovo pravo glasa, a vaše je samo da izdržite njihovo teranje inata, da ignorišete njihov otpor i da budete sigurne da će oni sprovesti ono što ste naumile.

Savetnik je najčešći primerak papučara. On se razume u sve, do detalja. Šta god radio, jednako je sposoban da o tome priča, otkrivajući vam neverovatan broj neverovatno smarajućih podataka, koji vas ne zanimaju, uopšte niste u stanju da ih razumete, a i ono malo što kontate ne nameravate da zapamtite. Nije teško uvažiti savetnika. Samo ne treba da izgubite živce kad vam otkriva trikove i tajne kuvanja supe, krpljenja čarape, uključivanja mašine i uopšte detalje o stvarima koje nikada nije radio i koje nikada i neće raditi. Njegova teorijska polja su uredno okopana, duboko zaorana i izobilno navodnjena, uvek spremna da budu zasejana. Čekaju. Njegova praksa je ograničena i usko usmerena, ali baš zato njome možete lako da rukujete. Dok naširoko i nadugačko objašnjava, povezuje, dedukuje i edukuje, samo klimajte glavom i povremeno prokomentarišite stvarno, nisam to znala, a on će zahvalan što ima prilike da vam širi vidike ispuniti svako naređenje. Savetnici su vrlo dosadni i to onda kad su sami sebi najzanimljiviji, ali umeju da budu dobroćudni i korisni.

Photographer Mario Testino Henpecked 054298  Intimno ženski: Muškarci rođeni u papučama

Propali grof je neko sa kim treba da delite životne stavove. I predrasude, naravno. On je nekako iznad običnog sveta, možda po poreklu koje je usput izgubilo sjaj, možda po mišljenju svoje majke, da je njen sin princ, plemenit i otmen i da ne treba da se meša sa prostim svetom. On je svakako odrastao sa tim uverenjem, verovatno ume da svira klavir, poznaje neki oblik umetnosti posebno, a ostale uopšteno i svakako je zadrt na milion neprijatnih načina. Ali ako vas smatra svojom damom, biće vam odan dokle god možete da ga trpite. Taj neće bežati od kuće, pijančiti sa društvom i juriti žene, jer je to prostački i neprilično i jer je njegov dom – sa vama, njegovom gospom i gospodaricom, jedino pristojno, otmeno i plemenito mesto na svetu. Propali grof je nekakva mešavina radikala i razmaženka, pa ako možete sa tim da se nosite, nećete imati druge probleme koje žene imaju sa običnim muškarcima.

Neženja stisnutog srca je najtvrđi orah, a svakako krunski zgoditak među rođenim papučarima. Njega ne možete obrlatiti. Ne vredi da mu se udvarate, da se sa njim zbližavate i da očekujete da će se iz prijateljstva izroditi nešto više. On tačno zna kakvi su mu zahtevi i ne odustaje od svog tipa. Možda je nekada voleo i izgubio svoju ljubav, možda je bio voljen i tačno zna na koji način želi da prima i daje ljubav, a možda mu i nedostaje iskustvo. Ali on zna šta hoće i neće spustiti kriterijum zato što su ga pritisle godine, samoća i neispunjena očekivanja. Ali ako se uklapate u njegovu zamisao o idealnoj ženi (za šta vas izuzetna lepota, pamet i autentičnost uopšte ne kandiduju) imaćete potpuno odanog muškarca koji ozbiljno shvata zajedništvo i koji vas neće uzimati zdravo za gotovo. Služiće vam, slušaće vas i osluškivati, štititi i čuvati – samo morate da mu date sve i da ima u vas apsolutno poverenje.

Srećno sa papučarima. Uostalom, svaki muškarac posvećen ženi i porodici je papučar, a to je titula, a ne dijagnoza.

Aleksina Đorđević

Editors choice