WANNABE MAGAZINE: Kako reaguje vaša ćerka? Kako ćete izabrati ime? 

JELENA SIMIĆ: Una je oduševljena i ona će dati ime bebi. Prepustila sam odluku o imenu Uni i svom suprugu. Poslednji predlog se svideo i Uninom tati, ali još ništa ne govorimo, jer može i da se  promeni.

WANNABE MAGAZINE: Dokle planirate da radite i budete aktivni sada i koliko ćete odmora imati, kada dođe beba? 

JELENA SIMIĆ: Do prođaja imam još mnogo posla da obavim, kako privatno tako i poslovno. Sada su kancelarije na otvorenom u modi, tako da sve poslove obavljam vani, uz što veću distancu. Pratim sebe i svoj ritam poštujem, uz kvalitetno izvršavanje svih obaveza koje sam pred sebe postavila za ovaj period.

340A4259 Jelena Simić, novo lice Slagalice: Za kompletnu sreću je potrebno da radite ono što volite

Haljina: NINAMILAN Studio / Minđuše: Privatno vlasništvo / Obuća: Deichmann

 WANNABE MAGAZINE: Da li ćete napraviti pauzu u karijeri, ili mislite da brzo nastavite punim tempom? 

JELENA SIMIĆ: U planu je da se vratim na posao već krajem godine. Verujem u dobru organizaciju i nadam se da ću u tome uspeti.

WANNABE MAGAZINE: Koja vrsta pomoći vam je sada potrebna?

JELENA SIMIĆ: Sve još uvek uspevam sama (smeh). Malo mi i smeta kada me opominju – nemoj to ti, mi ćemo, čuvaj se, korona virus je još uvek tu. Znam da su svi dobronamerni i da bi hteli da me zamene iz te najbolje namere. Ali, mogu sve, i dok uživam u tome, tako ću i raditi. Za kasnije ćemo videti. Ne bežim ni od pomoći kada bude potrebna.

Jelena Simić 6 Jelena Simić, novo lice Slagalice: Za kompletnu sreću je potrebno da radite ono što volite

Haljina: NINAMILAN Studio / Minđuše: Privatno vlasništvo

WANNABE MAGAZINE: Šta možete da poručite savremenim trudnicama, aktivnim i ambicioznim ženama, koje imaju velike zahteve od sebe i svog života, kao i mladim ženama koje razmišljaju o majčinstvu? 

JELENA SIMIĆ: Ukoliko se odlučite da imate decu, onda je važno da  znate da je to velika ljubav, ali i ogromna odgovornost. Mlade mame – bićete umorne, neispavane, brinućete… Ali jedan osmeh, zagrljaj, poljubac – sve to što je teško, poništavaju u trenutku. Važno je da žena nikada ne odustaju od svojih ambicija samo zato jer u kući ima mnogo posla. Tate ne treba samo da pomažu mamama, oni moraju jednako da učestvuju u odgajanju svoje dece. Ne dozvolite da vas ubede u suprotno. Za kompletnu sreću je potrebno da radite ono što volite i da ne zapostavite svoje ambicije i želje. Nije lako napraviti ravnotežu, ali jeste moguće. Znam iz ličnog iskustva.

Fotografije: WANNABE MEDIA

Aleksina Đorđević

Comments