Teško je to. Glumiti mladost na pragu srednjeg doba, hvaliti se brojem cipela (koje u većini slučajeva nisu vrhunske izrade), polemisati o besmislu bračne zajednice, dok sa druge strane slušaš roditelje kako zvocaju, gledaš drugarice kojima si se nekad podsmevala kako vucaraju svoju bezobraznu decu i duboko u sebi osluškuješ biološki sat, tu floskulu pogubnu za svako žensko preko 25 godina.

wedding elite daily 800x400 Kako se udati na brzaka

Sasvim je u redu da tvrdiš kako ti se još ne udaje. U redu je i da priznaš da ti se ne gubi vreme. Međutim, ako se nalaziš u zajednici koja nema baš jasan cilj i definiciju, vreme je da se pozabaviš time. I prestaneš da praviš pogrešne poteze. Koliko tipovi bukvalno shvataju cure koje tvrde kako se nikada neće udati, isto toliko im ide na živce nametanje i providne insinuacije. Umesto infatilne strategije koja će ga prepasti ili smoriti, potrudi se da se ponašaš tako da on poželi da te oženi.

Ovo nisu trikovi, smernice niti saveti. Niti treba da ih poslušaš – dovoljno je samo da preispitaš svoje ponašanje i upitaš se da li je nekada kontraproduktivno. No, krenimo redom.

Comments