Vreme

Ako vaša veza traje recimo  7 godina, a ti imaš preko 30, od tog posla nema ništa. Ti si mu neko ne sa kim provodi, već ubija vreme. Život je pokazao da i posle raskida iniciranog rečenicom “Ovo nikud ne vodi, ne znam gde smo, ili me ženi ili se rastajemo” ti mladići se ne odlučuju da zaprose devojke. Ma koliko surovo zvučalo, sve posle godinu, dve prelazi u rutinu, ne u smislu dosade i ponavljanja, već toga da on stiče utisak da te jako dobro poznaje i ništa ga ne može iznenaditi. Stoga, ako si na brodu koji luta – beži. Osim ako ti ne odgovara to plutanje, i ti, kao i on čekate da vam uleti nešto bolje.

A sada da se vratimo vremenu u smislu svakodnevice.

07d50bdda87f4c849c3c703354e4b6f4 Kako se udati na brzaka

Zaista, ali zaista nije bitno koliko vremena provodite zajedno. U početku može biti šarmantno da se ne odvajate i radite sve zajedno, ali kako vreme odmiče to će se pokazati kao pogubni faktor. Prijatelji će početi da mu se podsmevaju i zameraju (da ne pominjemo mamu i kolege) i vrlo brzo će postati potišten ili nervozan jer neće moći da se suprostavi nijednoj strani. Takođe, izgledaćeš kao osoba koja nema obaveze (ne računa se radno vreme), hobi i prijatelje, i koja je uslovljena svojim partnerom. Makar to bilo igranje pasijansa na kompu, napravi sebi neku zanimaciju koja će ti odvlačiti vreme. Muškarac voli da je njegova lejdi zauzeta s vremena na vreme, a ne kada je pozove ona lane: “Ne nemam ništa planirano, gotova sam za 20 min!”

Zatim, vreme koje provodite zajedno ne mora stalno da bude podređeno vašoj vezi (seksu, razvlačenju po gajbi, svađanju i razgovoru o vama). Pokušaj da zamisliš da ti je najbolji prijatelj, i radite tj. razgovarajte o svim tim stvarima svojstvenim prijateljima. Tako ćeš neosetno ući u svaku poru njegovog života (ovo naravno ne znači da naučiš da igraš PES).

Comments