Kompanija Triple Jump, franšizni partner brenda Lindex u Srbiji i ove godine nastavlja saradnju sa Institutom za onkologiju i radiologiju Srbije. U periodu od 19. oktobra do 1. novembra, 10 posto prihoda od prodaje kompletnog asortimana sa odeljenja žena i veša brenda Lindex, biće donirano Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

lindex borba protiv raka dojke 1 Lindex podrška borbi protiv raka dojke

Veoma smo ponosni da već drugu godinu za redom sarađujemo sa Institutom. Veliki broj naših kupaca i zaposlenih su žene koje nas inspirišu na društveno odgovorno ponašanje, podršku ženama i borbu protiv raka dojke. Zbog toga, želimo da pomognemo da se podigne svest o ovoj zloćudnoj bolesti i da pozovemo sve naše kupce da zajedno pošaljemo poruku podrške svim ženama koje se bore sa rakom dojke. Lindex kampanja putem mode pokazuje kako stil, izražen kroz odevne komade može da osnaži ženu i podrži njenu različitost. Upravo zato su za zaštitna lica Pink kolekcije izabrane plus-size modeli Ešli Grejem i Kendis Hafin, kao i top modeli Alek Vek, Toni Garn i Kora Emanuel“, izjavila je Jelena Zorica, brend menadžer Lindex Srbija.

lindex borba protiv raka dojke 2 Lindex podrška borbi protiv raka dojke

Na događaju posvećenom predstavljanju saradnje kompanije Triple Jump i Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, zvanicama se obratio i načelnik hirurgije Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, dr Srđan Nikolić, koji je istakao važnost podrške u poboljšanju uslova u ovoj ustanovi. Pored njega, zvanicama se obratila i Gorica Nešović, poznata radijska novinarka, istakavši važnost lepote poklanjanja na koju Lindex kroz ovu akciju podstiče i svoje kupce.

lindex borba protiv raka dojke 3 Lindex podrška borbi protiv raka dojke lindex borba protiv raka dojke 4 Lindex podrška borbi protiv raka dojke lindex borba protiv raka dojke 5 Lindex podrška borbi protiv raka dojke

Ujedno Lindex je u znak borbe protiv raka dojke predstavio i svoju novu kolekciju pod nazivom „Pink“, a koja će biti dostupna u prodaji u svim Lindex prodavnicama u Srbiji od 19. oktobra 2016. Ešli Grejem, jedno od zaštitinih lica ove kolekcije poslala je poruku svim ženama i objasnila šta za nju znači učešće u Lindex kampanji: „Neke žene bliske meni i mojoj porodici obolele su od raka dojke i borile se s njim. To je stvar koja zahteva pažnju, a budući da smo zajedno jači, verujem da zajednički možemo da se borimo protiv toga“, objasnila je Grejem.

Pročitajte još i ovo:

Živi zdravo: Rak dojke, kako, zašto, preventiva

Ekskluzivni intervju: Alek Vek, top-model i lice nove Lindex kampanje

Ekskluzivni intervju: Ešli Grejem, “plus size” model i lice nove Lindex kampanje

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments