Seks u automobilu nije baš tako jednostavan kao što zvuči. Ako ste ikada pokušali, znate o čemu pričam. Verovatno ste primetili određene poteškoće, kao što su izbegavanje čvrstih objekata poput sedišta, volana, kontrolne table, menjača ili krova. Sve ovo dodatno otežava posao. Uspeh delimično zavisi i od samog vozila…

Evo nekoliko saveta kako da olakšate “vožnju”, a koji se, naravno, odnose na automobile sa četvoro vrata. Molim da oni koji uspeju da izvedu bilo šta u autu sa dvoje vrata odmah dobiju medalju za erotsku akrobatiku.

Stvari koje treba imati na umu

  • Ponesite maramice, možda i mali jastuk za dodatnu udobnost, vodu, te, naravno, kondome.
  • Morate biti sigurni da je auto čist. Dakle, izbacite đubre iz Meka i očistite prljavštinu sa sedišta. Ništa gore nego da vas u leđa bodu mrvice od bureka ili da vam se između guzova zadene kutija od Big Meka.
  • Obratite pažnju na lokaciju, jer uvek postoji mogućnost da vas neko vidi. Ne idite na poznate jebarnike na koje svi idu. Ukoliko baš nemate izbora, poslužiće i prazan parking.
tumblr luyahxO80I1qcwiu0o1 500 large Na zadnjem sedištu moga auta

Isprobajte različite poze, ali pazite da se ne povredite

Poze i aktivnosti

Postoji nekoliko poza koje mogu olakšati seks u autu i učiniti ga zabavnijim:

  • Na zadnjem sedištu

U ovom slučaju, u obzir dolazi poza “ona na njemu”. Povucite prednja sedišta napred koliko god možete, da biste dobili na prostoru. Ukoliko muškarac želi da dominira, žena mora da legne na zadnje sedište. Seksualne povrede, ipak, više nisu u modi.

  • Suvozačevo sedište

Gurnite sedište unazad koliko god je to moguće i sedite. Partnerka u ovom slučaju mora da bude na vama. Možete da se gledate, mada, preporučujem obrnutu situaciju – neka se drži za kontrolnu tablu i diktira tempo.

  • Van automobila

Jedna reč – hauba. Ovde nisu potrebna dodatna objašnjenja, mada vam to trenutno i neće koristiti s obzirom na to da je napolju minus.


Miloš Jeremić je surovi realista i veliki hedonista, trudi se da bude normalan, ali mu ne uspeva, sve svoje ideje i misli prenosi na papir, jer ljudi još uvek nisu spremni da čuju istinu.

Comments