Očekivanja

Odgledaćemo još jednu romantičnu komediju, malo smeha i to je sve. Uostalom pravljen je po uzoru na film “Dan zaljubljenih” i sam naslov već “otkriva” o čemu se radi u filmu. Očekivanja – ništa specijalno. Dosta poznatih glumaca se našlo u ovom filmu pa je interesantno pogledati jedan ovakav projekat. I počeo je…

Muzika

Što se muzike tiče, film su svakako obeležili roker Džon Bon Džovi (Jon Bon Jovi) i Lea Mišel (Lea Michele), čiji predivan glas slušamo svake nedelje u novim epizodama serije “Glee”. Autor jednih od najvećih hitova 80-ih, počastio nas je sa nekoliko rok baladica, dok je mlada princeza Brodveja oduševila svojim vokalnim sposobnostima. U filmu se može čuti i hitovi poput onog Džej Šona (Jay Sean) i Niki Minaž (Nicki Minaj) “2012 (It Ain’t The End)” i Pitbulovog “Give Me Everything”, ali i glas Luja Armstronga (Louis Armstrong). Buntovna Pink (P!nk), zaokružila je prazničnu atmosferu filma svojom numerom “Raise Your Glass”.

Zanimljivi momenti

Sasvim neočekivano ovaj film vas uči različitim životnim lekcijama. Filmska diva Mišel Fajfer (Michelle Pfeiffer) nas uči kroz svoju ulogu da verujemo da se i najveći snovi mogu ostvariti, čak i onda kada nema realnih izgleda za to. Pravi doživljaj je slušati Bon Džovija kako izvodi numere od kojih će vam srce “zaigrati”. Jedna od popularnijih glumica današnjice Ketrin Hajgl (Katherine Heigl) zajedno sa nama otkriva koje su to prave vrednosti u životu.

Utisak nakon odgledanog filma

Prvi utisak je da je film dosta bolji od prethodnog pokušaja Gerija Maršala, u vidu komedije pod nazivom “Dan Zaljubljenih” (Valentine’s Day), što zbog humorističnijih nastupa, što zbog realnijeg povoda za prazničnu atmosferu. Čak i ukoliko ste odgledali samo par američkih romatičnih komedija, svesni ste činjenice da od filma tog žanra ne smete imati nerealna očekivanja. Film je zabavan, optimističan, romantičan, nekada i zaista dirljiv. Ukoliko ste ljubitelj ovog žanra, volite Njujork i glumačku ekipu smatrate simpatičnom, film vas neće razočarati. Uveseliće vas u ovim hladnim danima i nahraniti vašu žudnju za pravom prazničnom groznicom.A kulminacija praznične atmosfere, nateraće vas da i osobi koja u bioskopu sedi pored vas čestitate Novu godinu, iako je ona danima daleko.


Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. “J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…

Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments