Sedmi po redu, regionalni forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2021 biće održan 6. i 7. aprila u Beogradu, pod sloganom “MAKE IT BIGGER”. Reč je o interaktivnom poslovnom događaju, prvom ovog tipa u regionu, namenjenom isključivo profesionalcima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija iz kompanija i agencija.

Pod pokroviteljstvom agencije Kliping Beograd, ovogodišnji događaj otvoriće Patrik Schober, Managing Partner agencije PRAM Consulting iz Češke, koji je ujedno i glavni govornik foruma IZAZOV 2021. On će govoriti na temu “Public relations 4.0: challenges and opportunities for a new PR stage”, a koja se odnosi na izazove sa kojima se susreće komunikacijska industrija i kako ih prevazići da bi PR industrija opstala, ali i zašto AVE metodologiju treba izbegavati odnosno primenjivati Barselona principe.

Patrick Schober iskusan je lider u oblasti komunikacija. Diplomirao je u oblasti međunarodnih odnosa i socijalne komunikacije, stažirao je na Holmes College-u u Sidneju i na University of California Irvine. Karijeru je započeo u izdavačkoj kući Computer Press. Patrik, takođe, predsedava grupom nezavisnih PR agencija Worldcom, gde svoja zapažanja deli sa drugim svetskim PR liderima. U isto vreme, predsednik je Upravnog odbora češke PR asocijacije (APRA). Od 2002. godine na poziciji je Managing Partner agencije PRAM Consulting.

Patrik Schober 1 Patrik Schober otvara Forum IZAZOV 2021!

Pored keynote predavanja, ove godine teme foruma biće, između ostalog, ko kreira reputaciju struke danas; koliko vredi agencijski rad; kako obezbediti nezavisnost od velikih klijenata i preživeti njihov odlazak; šta je sustainable marketing i na koji način on menja industriju iz korena; ko preuzima odgovornost za oglašavanjem neetičnih brendova; zašto je tržište u Srbiji u stalnom akcijskom modu i šta je tome doprinelo. Predstavnici najvećih kompanija i agencija u regionu govoriće i o tome zašto se o platama u struci i dalje samo šapuće; mrze li samo agencije pitcheve ili razloga za mržnju imaju i oglašivači; zašto su pitch pravila – mrtvo slovo na papiru.

Poseban segment foruma biće posvećen podsticanju dijaloga između agencija i kompanija, kroz različite tipove interaktivnih radionica, koje će ove godine voditi kompanije Lidl Srbija, Bekament, adidas, Forma Ideale, Dijamant i Knjaz Miloš. Kao i prethodnih godina, na forumu IZAZOV 2021 biće predstavljeno i najnovije istraživanje stanja struke u regionu, koje Marketing mreža sprovodi punih sedam godina.

Prijavljivanje za učešće na forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2021 traje do 22. marta, a broj mesta je ograničen. Više informacija pronađite na sajtu.

Forum IZAZOV 2021 podržale su agencije Kliping Beograd, Represent System, SmartPoint Adria, Real Grupa RGS, Domino Communications, Novaston Marketing Consultancy, kao i Dreamdust produkcija i Propix. Partneri foruma su Ovation BBDO, Headline, Drive Agency, DPC Networks, AlmaQuattro i Info Media Group. Sponzori ovogodišnjeg foruma su kompanije Bambi, Bekament, Forma Ideale, Marbo Product i Knjaz Miloš.

IZAZOV 2021 horizontalni 2 scaled e1614004665867 Patrik Schober otvara Forum IZAZOV 2021!
Comments