Šampanjac

Penušava vina najčešće su deo nekih većih slavlja, kao što su na primer venčanja, što je svakako najromantičniji događaj u životu jedne devojke, pa ako i ti voliš da ih piješ, onda to najpre upućuje na to da si nežna i romantična. Osim toga, ukoliko uvek biraš da piješ penušavo vino, onda si sigurno bila popularna u toku svog školovanja, da si osoba koja uživa veliku pažnju društva i okoline. TI si neko ko prati trendove, ko voli društvene mreže i jedna si od osoba koju mnogi nazivaju blogerom, jer umeš takve fotografije sa čašom vina da napraviš da ti svi zavide.

vino 1 Šta vino koje piješ govori o tebi?

Kuvano vino

Kako su hladni dani i zima, ono što ne može da se zaobiđe nikako jeste kuvano vino. Ono sasvim sigurno upućuje na to da si, pre svega, staložena i mirna osoba. Voliš da provodiš vreme u okviru svog doma, sa svojom porodicom, a najidelanije je kada imate još i kamin kao centralno meto oko kojeg se svi okupljate. Osim toga, sigurno je da voliš da kućne provode, sastajanja sa društvom u svom ili njihovom domu, te da pogledaš i po koju epizodu “Očajnih domaćica“, ali samo iz razonode, da vidiš kako to domaćice u drugim delovima sveta žive i kako i zašto piju vino.

vino 2 Šta vino koje piješ govori o tebi?

Da li sada shvataš zašto je to vino u tvojoj ruci, izbor koji najčešće praviš?! U svakom slučaju, preporuka je nasuti malo vina i uživati, jer je savršeno vreme za to.

Pročitajte još i ovo:

Zagrej se u hladnim danima uz čokoladno vino (RECEPT)

Zašto su devojke koje piju vino posebne?

Novogodišnji ukrasi napravljeni od čaša za vino

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.ninamilan.com, www.tumblir.com, www.wehearthit.com

Slobodan Veličanin

Comments