Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/2

Princeza Dajana je bila jedna od najčešće fotografisanih žena na svetu. Sve što je nosila, od cipela i torbi, šešira i nakita, čak i džinsa, bilo je detaljno analizirano i komentarisano u britanskoj javnosti.

Kako je Lejdi Di, stidljiva mlada devojka, postala modna ikona?

Kako je iz ‘’10 najgore obučenih žena’’ 1982. godine dobila svoje mesto na Internacionalnoj listi najbolje obučenih poznatih ljudi  1991.godine?

Ali krenimo od početka. Dajana je pre veridbe nosila diskretnu šminku i nije imala prefinjen stil odevanja. Volela je udobnu odeću, koja je , pre svega, odgovarala njenom poslu asistenta u jednom vrtiću.

Nakon veridbe, celokupan stajling Princeze Dajane postaje veoma tradicionalan i vrlo British. Često su je kritikovali da se oblačila preozbiljno za svoje godine. Vremenom, našla je svoj put u , za nju, potpuno novom svetu oblačenja za određenu priliku, ceremonijalnih kostima, tijara, odgovarajućih cipela, torbi, šešira. Slušala je savete od zamenice urednika Vogue-a Ane Harvi, i počela je da eksperimentiše sa odećom različitih kreatora. Ali čak i u tome, Dajana je ostala svoja: slušala je savete ali je i pratila svoje instinkte.

U početku, njen stil je bio i suviše usklađen : nosila je crvenu haljinu, crvene čarape i crveni šešir , i sve to odjednom. Međutim, brzo je naučila iz svojih grešaka i shvatila da je javni nastup izuzetno bitan. U to vreme je snimala svako svoje televizijsko pojavljivanje, pažljivo analizirajući svaki detalj, frizuru, šminku i naravno odeću.

Editors choice