Taraji Henson je još jedna glumačka zvezda koja je na crveni tepih Emmy nagrada 2019. zakoračila u purpurnim nijansama Vera Wang kreacije. Zlatne sandale sa tračicama i oskudan nakit su upotpunile toaletu. A da nije jedina koja je “podlegla” trendu purpurnog kolorita, govori i toaleta koleginice Mandy More.

Fenomenalna Catherine Zeta Jones zablistala je na ovogodišnjem crvenom tepihu u glamuroznoj purpurno roze kreaciji Georges Hobeika ispraćenoj parom sandala u istoj nijansi brenda Stuart Weitzman i minđušama od dragog kamenja brenda Lorraine Schwartz.

Glumica Emilia Clarke je ponela toaletu iz jesenje kolekcije Valentino. Inspiraciju je pronašla u poslednjem pojavljivanju Jennifer Lopez na reviji Versace, na Milanskoj nedelji mode koja se danas završava. To se najviše vidi po dubokom ali elegantnom izrezu toalete u predelu torzoa, ali i po koloritu minđuša.

Lena Headey je zapahnula cvetnom kreacijom brenda Brock Collection i visokom punđom u casual formi.

Glumica Sophie Turner je na crvenom tepihu ovogodišnje dodele Emmy nagrada zablistala u kreaciji koju potpisuje Louise Vuitton. Jednostavnost po pitanju kolorita ostavila je tek toliko prostora za svedenu statement ogrlicu i sandale u metalik nijansi.

Manekenka Kendall Jenner se pojavila na dodeli u kreaciji Richard Quinn, dok je njena sestra Kim, ovog puta izabrala toaletu iz širokog opusa čuvene Vivienne Westwood, prateći najnoviji trend korseta.

Fenomenalna Naomi Watts je ponela kreaciju brenda Dior. Glamurozan ali i statement izgled donela je uz pomoć asimetrične frizure u takozvanoj “bob” dužini. Dior brendu je svoje poverenje ukazala i glumica Kirsten Bell.

Britanny Snow je ponela nestvarnu kreaciju J. Mendel Resort 2020. Čitavom izgledu je dodala trunku dramatičnog glamura koloritom kose i frizurom.

Naslovna fotografija: instagram.com/lashesandleggingsblog

Nevena Vujović

Comments