Definitivno jedan od najvećih i najboljih modnih filmova ikada snimljenih je film “Đavo nosi Pradu” (The Devil Wears Prada). Osim što je okupio najbolje svetske glumice, manekenke i modne dizajnere, ovaj film otkriva stranu visoke mode i modnog novinarstva koju nikada nismo bili u prilici da upoznamo. Glumica anđeoske lepote En Hatavej (Anne Hathaway) tumači jednu od glavnih uloga i upravo je ona zaslužna za jedan od najvećih modnih trenutaka u svetskoj kinematografiji. To je momenat kada se Endi (Andy), lik koji tumači En Hatavej, transformiše od obične devojke bez osećaja i zainteresovanosti za modu, do savršeno stilizovane mlade dame.

Ovaj neočekivani trenutak posebno je obeležila neprevaziđena elegancija odela Chanel i crnih kožnih čizama koje Endi nosi pri svom prvom pojavljivanju u novom izdanju. Nakon toga će svaka njena modna kombinacija biti jedna od onih koje ostaju večito inspirativne i sjajne za modni svet. Patriša Fild (Patricia Field), posle serije “Seks i grad” (Sex and the City) i mnoštva slavnih filmova, ponovo je briljirala u svom veštom i nepogrešivom stilizovanju. Neka nam Endi svima posluži kao primer da možemo da postignemo i budemo sve što poželimo i za šta se istinski potrudimo.

Modna transformacija The Best Fashion Moments: Đavo nosi Pradu, a anđeo Chanel

Iznenađujući modni preokret

Modne kombinacije The Best Fashion Moments: Đavo nosi Pradu, a anđeo Chanel

Visoka moda postavila je kvalitet i popularnost ovog filma na najviši nivo

Prethodne tekstove iz serijala “The Best Fashion Moments” možete pogledati ovde.


Tara Đukić obožava Beograd, Lejdi Gagu, modu, osmehe svojih najboljih drugarica, kao i one kratke, a velike trenutke u životu kada shvati koliko je srećna. Veruje u ljubav jer ume da voli. Živi za dan kada će ostvariti svoje snove i biti uspešna, ispunjena žena. Svoje doživljaje i misli svakog dana deli sa svojim blogom Belgrade Fashion Love. Za sebe voli da kaže je glavna i odgovorna urednica svog tananog srca, rastrojenog uma i jedinstvenog života.

Comments