Današnje američke zvezde tinejdžerke zarađuju ogroman novac, pa je i logično što već sa 17 godina angažuju svoje personalne stiliste, koji vode računa o njihovom oblačenju i dovode ga do perfekcije. Tako su se ubrzo našle na poznatim modnim blogovima kao modne ikone u usponu, pa se, sa očekivanjem očekuju njihove nove odevne kombinacije, kako bi klinke širom sveta mogle da ih iskopiraju.
1. Kendal Džener, mlađa sestra Kim Kardašijan, možda nije najpozantija u porodici, ali svakako veoma uspešna sa svojih 18 godina. Već je radila kampanje za Givency i Chanel, a tek je čeka uspeh u budućnosti.
kendall jenner Tinejdž zvezde: Mlade dame, a već modne ikone!
2. Hali Stenfild, mlada glumica i muza dizajnera Prade, ima 17 godina i njena pojavljivanja na crvenom tepihu zasenjuju i starije koleginice.
8th Annual Teen Vogue Tinejdž zvezde: Mlade dame, a već modne ikone!
3. Kloi Grejs Morec, poznata po filmu ”Kick-ass”, nedavno je uradila set fotografija za Kenzo i Chanel. ima 17 godina i najviše voli da oblači svečane toalete, koje joj veoma lepo stoje.
Chloë Grace Tinejdž zvezde: Mlade dame, a već modne ikone!
4. Bela Torn, Diznijeva princeza, prava je modna ikona, kombinujući sve spojive i nespojive odevne predmete. Ima 16 godina i već je omiljena među dizajnerima.
Bella Thorne Tinejdž zvezde: Mlade dame, a već modne ikone!
5. Nikol Pelc, zvezda Transformesa sa svojih 19 godina već je imala nekoliko desetina editorijala, pa se očekuje da iz glumačkih voda ubrzo pređe u modeling.
nicola peltz56 Tinejdž zvezde: Mlade dame, a već modne ikone!
6. Zoji Dač, posle tinejdž filma o Vampirima, našla je put do Dior-ovog modnog editorijala, gde se slikala za nekoliko sezona. ima 19 godina i volela bi jednog dana da bude uspešna glumica.
Zoey+Deutch Tinejdž zvezde: Mlade dame, a već modne ikone!
7. Mejzi Vilijams, svetsku slavu je doživela u serijalu Igra Prestola sa nepunih 17 godina. Već je izgradila svoj stil u kom preferira haljine otkačenih dezena, kolačića, sladoleda i usana. Mejzi tosavršeno i neodoljivo stoji.
maisie williams Tinejdž zvezde: Mlade dame, a već modne ikone!
8. Sofi Tarner 18, još jedna zvezda Igre Prestola za sebe kaže da ne obraća preteranu pažnju na modu i šta će obući, ali sve kombinacije koje odabere, odlično joj stoje i u trendu su.
sophie turner Tinejdž zvezde: Mlade dame, a već modne ikone!
9. Odeja Raš, talentovana glumica ima 17 godina i već je primećena na prijemima i svečanim događajima kao modna ikona.
odeya rush Tinejdž zvezde: Mlade dame, a već modne ikone!
10. Vilou Šilds, najmlađa od svih tinejdž zvezdica, ima samo 14 godina i neverovatno pleni svojom lepotom, ali i stilom. Svoju odeću bira sama i neverovatno je, koliko je uspešna, spontana i talentovana u tome.
redcarpet Tinejdž zvezde: Mlade dame, a već modne ikone!

Ivana Spasojević

Comments