Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Današnje američke zvezde tinejdžerke zarađuju ogroman novac, pa je i logično što već sa 17 godina angažuju svoje personalne stiliste, koji vode računa o njihovom oblačenju i dovode ga do perfekcije. Tako su se ubrzo našle na poznatim modnim blogovima kao modne ikone u usponu, pa se, sa očekivanjem očekuju njihove nove odevne kombinacije, kako bi klinke širom sveta mogle da ih iskopiraju.
1. Kendal Džener, mlađa sestra Kim Kardašijan, možda nije najpozantija u porodici, ali svakako veoma uspešna sa svojih 18 godina. Već je radila kampanje za Givency i Chanel, a tek je čeka uspeh u budućnosti.
kendall jenner Tinejdž zvezde: Mlade dame, a već modne ikone!
2. Hali Stenfild, mlada glumica i muza dizajnera Prade, ima 17 godina i njena pojavljivanja na crvenom tepihu zasenjuju i starije koleginice.
8th Annual Teen Vogue Tinejdž zvezde: Mlade dame, a već modne ikone!
3. Kloi Grejs Morec, poznata po filmu ”Kick-ass”, nedavno je uradila set fotografija za Kenzo i Chanel. ima 17 godina i najviše voli da oblači svečane toalete, koje joj veoma lepo stoje.
Chloë Grace Tinejdž zvezde: Mlade dame, a već modne ikone!
4. Bela Torn, Diznijeva princeza, prava je modna ikona, kombinujući sve spojive i nespojive odevne predmete. Ima 16 godina i već je omiljena među dizajnerima.
Bella Thorne Tinejdž zvezde: Mlade dame, a već modne ikone!
5. Nikol Pelc, zvezda Transformesa sa svojih 19 godina već je imala nekoliko desetina editorijala, pa se očekuje da iz glumačkih voda ubrzo pređe u modeling.
nicola peltz56 Tinejdž zvezde: Mlade dame, a već modne ikone!
6. Zoji Dač, posle tinejdž filma o Vampirima, našla je put do Dior-ovog modnog editorijala, gde se slikala za nekoliko sezona. ima 19 godina i volela bi jednog dana da bude uspešna glumica.
Zoey+Deutch Tinejdž zvezde: Mlade dame, a već modne ikone!
7. Mejzi Vilijams, svetsku slavu je doživela u serijalu Igra Prestola sa nepunih 17 godina. Već je izgradila svoj stil u kom preferira haljine otkačenih dezena, kolačića, sladoleda i usana. Mejzi tosavršeno i neodoljivo stoji.
maisie williams Tinejdž zvezde: Mlade dame, a već modne ikone!
8. Sofi Tarner 18, još jedna zvezda Igre Prestola za sebe kaže da ne obraća preteranu pažnju na modu i šta će obući, ali sve kombinacije koje odabere, odlično joj stoje i u trendu su.
sophie turner Tinejdž zvezde: Mlade dame, a već modne ikone!
9. Odeja Raš, talentovana glumica ima 17 godina i već je primećena na prijemima i svečanim događajima kao modna ikona.
odeya rush Tinejdž zvezde: Mlade dame, a već modne ikone!
10. Vilou Šilds, najmlađa od svih tinejdž zvezdica, ima samo 14 godina i neverovatno pleni svojom lepotom, ali i stilom. Svoju odeću bira sama i neverovatno je, koliko je uspešna, spontana i talentovana u tome.
redcarpet Tinejdž zvezde: Mlade dame, a već modne ikone!

Ivana Spasojević

Editors choice