Hot topics

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

1/2

OK, pratiti #food blogere na Instagramu je prilično rizično, baš kao ono kada umesto da odložiš alarm, ti ga isključiš i zatvoriš oči “samo na pet minuta” – nikad se ne zna kada ćeš se probuditi, kao što se nikad ne zna ni to kada ćeš na feedu naleteti na super kul fotku hrane zbog koje ćeš instant ogladneti i jedva se suzdržati da ne izbalaviš ekran telefona! Da, grozno, ali hajde, znamo svi kako reagujemo na #yummy hranu!

Uglavnom, bez obzira na ovo, sasvim smo spremni da preuzmemo rizik i pratimo neke od najboljih food blogera na Instagramu jer nam fotki hrane nikada dosta, a i zaista jednom za svagda treba rešiti pitanje – šta kuvati?!

Dishing up the Dirt

Andrea Bemis i njen suprug imaju veliko imanje sa kojeg i stižu sve ukusne namirnice koje možeš da vidiš na njenom profilu. Dakle, samo zdravo i samo organski, a u njenim receptima i fotografijama ukusnih specijaliteta prosto možeš da osetiš ljubav i pažnju koju ovaj par posvećuje kuvanju.

Damn Delicious

Specijalnost Chungah Rhee su zdravi, brzi (zaista brzi, bukvalno je potrebno 5 minuta za spremanje nekih njenih specijaliteta) recepti kojima je zaista teško odoleti. Ipak, bez obzira na to što hranu priprema brzo, ova food blogerka nikada ne radi na uštrb kvalitetu što znači da u ovom slučaju brzo nije i kuso! S obzirom na to da zapravo provodi malo vremena kuvajući, sasvim je logično da više vremena provodi fotkajući – otud ove super fotke!

Cooking Classy

Jaclyn Bell je mama i samouka kuvarica koja je počela da objavljuje fotke hrane koju je spremala za svoju porodicu, inspirisana drugim ženama koje su radile sličnu stvar. Njeni recepti i fotografije su brzo privukli pažnju Instagram javnosti, a njen profil, baš kao i blog, predstavljaju savršen spoj slatkih i slanih đakonija, fenomenalno aranžiranih!

Closet Cooking

Kevin Lynch je započeo svoju “food blogger” misiju sa jednostavnom idejom – nikada više ne jesti dosadno jelo! Ono što je posebno kod Kevina je to što radi u kuhinji veličine ormara (otprilike), pa su njegovi fanovi zapravo zabezeknuti time šta je on u stanju da napravi u tako malom prostoru. Njegovi specijaliteti su šareni i ukusni, te sasvim sigurno zadovoljavaju sva čula!

Minimalist Baker

Dana Shultz je takođe food blogerka koja se izdvaja iz mase sličnih blogova time što se striktno drži pravila da njeni recepti imaju 10 ili manje sastojaka, da zahtevaju jednu činiju za spremanje, kao i maksimum 30 minuta za dobijanje finalnog rezultata. Dana u svojim receptima uglavnom koristi biljne i sastojke bez glutena, što znači da su jako zdravi, pored toga što su evidentno ukusni! Ne samo da je jako popularna na Instagramu, već su velike verovatnoće da će uskoro imati i svoju knjigu recepata!

Editors choice