Diethood

Makedonka Katerina Petrovska, majka dvoje dece, kao i većina food blogera počela je sasvim slučajno, dodavajući sastojke u tiganj, čekajući da vidi šta će se dogoditi! Prirodna znatiželja se pretvorila u kreiranje novih recepata (i prilagođavanje starih) i fotografisanje dobijenih jela koje je potom delila sa svojim fanovima, a sve to uz dosta humora i živosti. Njeni recepti su fuzija tradicionalnog, slatkog, makedonskog i američkog – yummy!

Gimme Some Oven

Ali Ebright se food blogovanjem bavi od 2009. godine, a tokom ovih deset godina Gimme Some Oven je postao jedan od vodećih blogova u ovoj sferi. Jednostavna, ukusna i zdrava jela ispunjavaju sve potrebne standarde i predstavljaju baš sve ono što nam je na dnevnom nivou neophodno kada je reč o namirnicama i kalorijama. Ne samo da je vešta u kuhinji, već Ali takođe jako dobro fotografiše svoje specijalitete što znači da će ti zbog njenog profila sasvim sigurno poći voda na usta!

Cookie and Kate

Kathryne Taylor, poznatija kao Kate, fokusira se na vegetarijansku hranu što je nešto vrlo popularno u poslednje vreme. Samu sebe je proglasila “food-policy and nutrition junkie” i odlučila da više ne kuva meso, ali ti to verovatno neće ni smetati kada pogledaš sve ove sjajne recepte sa ukusnim i svežim namirnicama!

Floating Kitchen

Liz Harris uglavnom koristi sveže, sezonske namirnice i nudi mešavinu ukusnih recepata, poslastica i koktela – za svaku priliku! Čak i da ti se ovo ne svidi na prvi pogled, verujemo da će te fotografija uveriti u suprotno – kada vidiš ovu lepotu, prosto ćeš morati da klikneš “follow”!

Foodie Crush

Heidi Larsen je osnovala svoj blog 2011. godine sa ciljem da stvori online magazin sa svim food blogerima, njihovim receptima i fotografijama. Ipak, osim što na jednom mestu okuplja sve kuvarice i kuvare vredne pažnje, na svom blogu često deli i svoja remek-dela, te je ovo profil (i blog) koji definitivno treba da počneš da pratiš što pre – savršen miks svega!

Naslovna fotografija: instagram.com/cookingclassy

Ivana

Comments