Vichy Mineral 89

ŠTA JE TVOJ BOOSTER?

Želimo da se svaka žena oseća snažno i zadovoljno u svojoj koži - u svakom trenutku, a ta snaga dolazi iz samopouzdanja koje se vidi na njenom licu!

Zato negujemo prijateljstvo kao jedan od najvažnijih odnosa u životu žene koji pokreće njenu unutrašnju snagu, a Vichy Minéral 89 se brine za snagu njene kože.

POŠALJI SVOJOJ BFF 25% POPUSTA NA MINÉRAL 89!

VICHY MINÉRAL

vichy9 Vichy Mineral 89

VICHY MINÉRAL 89

Želimo da se svaka žena oseća snažno i prijatno u svojoj koži u bilo kom trenutku, a ta snaga dolazi iz samopouzdanja koje se vidi na njenom licu. Zato negujemo prijateljstvo kao jedan od najvažnijih odnosa u životu žene koji pokreće njenu unutrašnju snagu i kreiramo proizvode koji se brinu za njenu snagu spolja.

Jedinstvena kombinacija Vichy mineralizovane termalne vode po prvi put u koncentraciji od 89% udružene s hijaluronskom kiselinom, Minéral 89 jača funkciju barijere kože koja je svakim danom sve jača u borbi protiv štetnih uticaja zagađenja, stresa i umora. Iz dana u dan koža je hidrirana, boljeg tonusa i blistava.

SAZNAJ VIŠE!

BFF CHALLENGE

UPDATE: Prijave su zatvorene! Uskoro sledi proglašenje pobednica.

Ispunjavamo ti želju!

Koliko puta si poželela da uradiš nešto, ali si uvek odustajala jer nisi imala dovoljno hrabrosti za to? Koliko puta ti je bio potreban samo jedan majušni podsticaj da pobediš sebe? Znamo, svi mi imamo izazove koje želimo da savladamo, samo da bismo sebi rekli – vidiš da nije bilo tako strašno! Ali, da bi se odvažila na izazov, potreban ti je booster. Potrebna ti je prijateljica koja te čini hrabrijom i snažnijom iznutra. Prijateljica zbog koje ćeš reći, ali i zaista osetiti te reči – mogu ja to! I sa kojom zajedno možete sve!

Prijavi se za BFF izazov!

Pošalji nam ime i prezime, fotografiju sa svojom najboljom prijateljicom i vašu priču na mejl bffchallenge@wannabemagazine.com, a zanima nas da čujemo koji izazov bi želela da sprovedeš sa svojom BFF i zašto baš sa njom! Najbolju priču nagrađujemo ispunjenjem navedenog izazova, a još deset njih će osvojiti Vichy Minéral 89! Jer ono što je prijateljica za tebe, to je Vichy Minéral 89 za tvoju kožu!

Napomena: Prikupljeni podaci prijavljenih će se koristiti isključivo za izvlačenje dobitnika nagrada. Slanjem prijave izazova na konkurs, prijavljeni se slaže da njegovi podaci budu iskorišćeni u ove svrhe, kao i da bude kontaktiran putem email poruke, u slučaju da osvoji neku od nagrada.