Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Adam Lambert, Donna Summer i jedno sećanje

Adam Lambert, Donna Summer i jedno sećanje

Adam Lambert (Adam Lambert) mladi pevač i “Američki idol”, na radost svojih fanova nikada ne prestaje da im priređuje iznenađenja. Nedavno preminula vladarka disko podijuma, Dona Samer (Donna Summer) inspirisala je mlađanog pevača da je kroz svoj glas oživi i oda joj počast u San Francisku. Ovo izvođenje pobrojalo je brojne simpatije kako publike, tako i muzičke kritike, pa se već uvrstilo u red najboljih. To možete proceniti i sami.

Razdrmao je taj sunčani dan i dao Doninoj pesmi krila. Kožne uske pantalone sa belom šarom, potpuno upečatljiv izgled sa nitnama i kožnim narukvicama, harizmatičan glas u kombinaciji sa električnom gitarom, euforija publike i reči Adama Lamberta pred početak izvođenja pesme “Hot Stuff”: “Dame i gospodo, disko diva preminula je pre nekoliko nedelja. Mnogo sam voleo Donu Samer. Volite li vi Donu Samer? Ovo je u znak sećanja na nju”.

Slika 167 Adam Lambert, Donna Summer i jedno sećanje

Dona, volim te

Energija je letela binom, Adam je opravdano zarobio srca mnogih curica koje su ispred njega đuskale uz “Hot Stuff”, a poštovaoci Done Samer mogli su da uživaju u onome što je ona ostavila  iza sebe da njene mlađe kolege reprodukuju i dele sa publikom, kad ona više ne može.

Izvor slike: tumblr.com


Jelena Pavlović je student IV godine na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, online novinar, pisac u okviru Narodne biblioteke Srbije – savremenih pisaca, autor romana “Tajne robotovog mozga” i istinski opsednuta igrom reči, inspiracije i misterije ljudske duše. Priroda, samoća, život, ljubav, životinje, knjiga su punjači za baterije inspiracije.

Editors choice