Prema ranijim najavama o novom albumu slavnog repera Fifti Senta (50 Centa) dolazimo do novih informacija da će R&B diva Ališa Kiz (Alica Keys) svom kolegi pozajmiti svoju novu pesmu “New day” da je preradi na svoj način i  uvrsti je u pesme koje će krastiti njegov novi album. U Fiftijevo izvođenje pesme “New Day” niko ne sumnja, daće prepoznatljivost i potpuno novi muzički izgled, a u samoj pesmi pored njega gostuje Dr. Dre i za miks bio je zadužen, niko drugi do Eminem.

Slika 111 Alica Keys pozajmila pesmu New Day

Novi dan u njihovoj verziji

Slavna diva R&B muzike, nakon perioda uživanja u porodičnoj idili vraća se na velika vrata uz zvuke bubnjeva, njen novi singl “New Day” producirao je njen suprug Sviz Bic (Swizz Beatz). Osam meseci pauze završeno je ovim singlom i moglo bi se reći da će zlim jezicima zatvoriti usta činjenicom da će izdanje na kome uveliko radi nadmašiti uspeh prethodnog iz 2009. godine – “The Element of Freedom”.


Jelena Pavlović je student IV godine na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, online novinar, pisac u okviru Narodne biblioteke Srbije – savremenih pisaca, autor romana “Tajne robotovog mozga” i istinski opsednuta igrom reči, inspiracije i misterije ljudske duše. Priroda, samoća, život, ljubav, životinje, knjiga su punjači za baterije inspiracije.

Editors choice