5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Anthelios XL sa termalnom vodom La Roche-Posay

Anthelios XL sa termalnom vodom La Roche-Posay

1/2

Ne smemo zaboraviti da osetljiva koža lica pamti i ne oprašta, zato je potrebno pravilno je zaštititi uoči prolećnih i letnjih vrućina, kao i sve jačeg UV zračenja. 2015. godine, La Roche-Posay predstavlja svoju prvu kremu za lice sa revolucionarnim antioksidansom: nova anthelios XL krema za lice SPF 50+ sadrži revolucionarni antioksidans Baicalin koji uz napredni sistem filtera Mexoplex pomera granice fotozaštite uključujući i zaštitu od dugih UVA zraka. Unapređena formula zajedno sa optimalnom teksturom hidrira kožu, lako se upija i pruža ujednačenu zaštitu na površini kože. Proizvod omogućava vrlo visoku UVA/UVB zaštitu, lako se nanosi i razmazuje, vodootporan je i ne ostavlja bele tragove.

La Roche-Posay brine o zaštiti osetljive kože lica od Sunca

Imate osetljivu kožu koja je netolerantna na sunce? Osetljivost je širok pojam koji se može manifestovati kao crvenilo, osećaj žarenja, podložnost opekotinama od sunca, kao pege ili svrab, propraćeno izraženim osećajem neprijatnosti. Godinama, Anthelios XL štiti osetljivu kožu i kožu koja pati od netolerancije na sunce pružajući joj izrazito visoku UVA i UVB zaštitu (UVA nivo zaštite stroži nego evropske preporuke) sa malim brojem sastojaka, specijalno formulisanih tekstura, pogodnih za sve tipove kože i izlaganja.

Ne smemo zaboraviti da koža pamti i ne oprašta, zato je potrebno pravilno je zaštititi uoči prolećnih i letnjih vrućina, kao i sve jačeg UV zračenja. Lice je pri tome najizloženije, pa je vrlo važna pravovremena zaštita lica proizvodima visokog zaštitnog faktora koji su posebno prilagođeni osetljivoj koži lica. 2015. godina označava prekretnicu za Anthelios: po prvi puta La Roche-Posay otkriva jedinstveni antioksidans BAICALIN koji uz napredni sistem filtera pomera granice fotozaštite, uključujući i zaštitu od dugih UV-zraka.

LA ROCHE POSAY Anthelios XL sa termalnom vodom La Roche Posay

Editors choice