Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Blender Marketing Workshop: Inovacija za mali biznis

Blender Marketing Workshop: Inovacija za mali biznis

Blender Marketing Workshop projekat nastao je iz ideje da se kreativni potencijal mladih ljudi mobiliše za kreiranje i primenu marketinških inovacija namenjenih pre svega malom biznisu. Cilj projekta je da angažuje mlade ljude sposobne da, suočeni sa problemima koje treba da reše, razmišljaju izvan svih utvrđenih okvira i ponude originalna i inovativna rešenja u oblasti marketinga namenjenih malom biznisu, porodičnim radnjama ili preduzetničkim idejama koje su tek u nastajanju. Kroz proces koji će Blender MW pokrenuti, mladim ljudima pružiće se prava prilika da kroz aktivno učešće u pripremi i realizaciji vrlo konkretnih marketinških projekata razvijaju svoja praktična poslovna znanja i veštine i steknu relevantno profesionalno iskustvo, a takođe će se pomoći preduzetnicima koji se bave malim biznisom i imaju potrebu za podrškom u oblasti marketinga, a nisu u mogućnosti da plate skupe usluge marketinških agencija.

Blender MW kreiraće marketinške inovacije namenjene malom boznisu Blender Marketing Workshop: Inovacija za mali biznis

Blender MW je otvoren za sve kreativne mlade ljude, pre svih studente Beogradskog univerziteta, bez obzira na godinu studija ili prethodno iskustvo, koji žele da u budućnosti svoju profesionalnu karijeru grade u oblasti marketinga, kao i za sve preduzetnike sa teritorije Beograda koji se bave malim biznisom, imaju porodičnu radnju ili imaju poslovnu ideju koja je tek u nastajanju i potrebna im je podrška u oblasti marketinga.

Za sve informacije zainteresovani se mogu obratiti putem mail adrese: blenderhouse@outlook.com ili preko Facebook stranice .

Editors choice