2/3

Budi sa svojim omiljenim ljudima

Bilo da ideš na večeru sa najboljim drugaricama ili u bioskop sa najboljim drugom, uputstvo je jasno- okruži se svojim omiljenim svetom. Uz njih je sve uvek genijalno zar ne? Čak iako si super entuzijastična i rešena da sledeći Dan Zaljubljenih ne dočekaš sama, ili ti je prosto svega preko glave, tvoja ekipa je tu.

Shopping

Podrazumeva se. I to ne kupovina kao lečenje frustracija, nego čista praktičnost iz dva razloga. Kao prvo, svuda su popusti povodom ovog dana koje možeš da iskoristiš, plus ako uzmemo u obzir da nisi potrošila pare na čokolade, poklone i ostale sitnice, možeš taj novac bolje da iskoristiš-na sebe!

Izađi na dejt

Da da znam. Zvuči totalno idiotski, i Dan zaljubljenih za prvi dejt zvuči kao “očekivanja podignuta na maksimum” situaciju, ali uopšte ne mora da bude tako. Iskoristi ovaj dan za novo poznanstvo, ćaskanje. Radite sve što nije romantično u tradicionalnom smislu, i fokusirajte se na zabavljanje.

Vegetiraj

Ako nisi ni u kakvom party moodu ili raspoložena za spoljašnji svet generalno, ovo veče je idealna prilika da budeš sama, staviš sve na pauzu i odmoriš od svega i svih i napuniš baterije. Naruči svoju omiljenu hranu, ili još bolje spremi je, gledaj seriju dok ne zaspiš, napuni kadu svim onim uljima, laticama, svime što si kupila a nikako da iskoristiš. Baci i jedan bath bomb ako ti je pri ruci. Nek’ se peni i pršti. (kad smo već kod toga, šampanjac je uvek plus na ovaj scenario).

pexels photo 374148 Dan zaljubljenih: Vodič za preživljavanje

Editors choice