Eucerin® nagrađuje sve one koji o svojoj koži brinu na poseban način, negujući je vrhunskim medicinskim preparatima koji odgovaraju potrebama i najzahtevnijeg tipa kože. Od 1. maja iskoristite jedinstvenu priliku i potražite Eucerin® karticu lojalnosti. Postanite i vi član Eucerin® kluba lojalnosti!

Kupovinom Eucerin® preparata, u ukupnoj vrednosti od 5,000 dinara, u periodu od tri meseca stičete pravo na poklon – Eucerin® kremu za negu područja oko očiju. Izaberite jedan od šest ponuđenih Eucerin® preparata za negu područja oko očiju, koji odgovara potebama vaše kože.

Prilikom prve kupovine pitajte svog apotekara da li apoteka učestvuje u Eucerin® programu lojalnosti i potražite Eucerin® karticu lojalnosti. U apotekama koje učestvuju u programu pored kartice dobićete sve potrebne informacije. U istoj apoteci moći ćete da birate i poklon uz dodatni savet apotekara.

LOYALTY Eucerin® program lojalnosti

Akcija traje tri meseca od datuma prve kupovine, u periodu od 01.05. do 31.08.2014. godine ili dok traju zalihe.

Iskoristite izuzetnu priliku da uz Eucerin® karticu lojalnosti kupujete pametno, uz savete svog apotekara koji preparati odgovaraju vašem tipu kože. Budite prvi koji će saznati o novim Eucerin® preparatima, specijalnim popustima i drugim mogućnostima da dobijete vredne Eucerin® poklone.

Editors choice