5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Fashion moMENts: Obučeni na +45C

Fashion moMENts: Obučeni na +45C

Leto je u punom zamahu i žestoke tropske vrućine haraju našim podnebljem. Iako biste najradije dane provodili u debeloj hladovini ili negde pored vode, većina nas je i u ovim vrelim danima u svakodnevnoj obavezi odlaska na posao. Na mnogim radnim mestima postoji dress code, negde strožiji, negde slobodniji, ali u većini firmi muškarcima su zabranjene bilo kakve bermude, košulje i majice bez rukava i otvorena obuća, dok po najstriktnijim pravilima ni kratak rukav nije dozvoljen.

Kako izdržati tropsku vrućinu po kojoj Beograd ovih dana podseća na Dubai i kako se obući za posao a ne izazvati prekor šefa, pogledajte kroz sledeće predloge. Svakako birajte lagane pantalone, tanke pamučne košulje i svedite asesoar na najmanju moguću meru, jer vam je u vrelim danima sve višak.

TOXIC MONDAY

Ponedeljak je za većinu najgori i najstresniji dan u nedelji. Krenite u radnu nedelju u drečavo zelenim pantalonama koje će najbolje ići uz tanku belu košulju, bele espadrile i naravno šešir koji je najbolji saveznik protiv gorućeg sunca.

kom2a Fashion moMENts: Obučeni na +45C

kom2 Fashion moMENts: Obučeni na +45C

kom2b Fashion moMENts: Obučeni na +45C

kom2c Fashion moMENts: Obučeni na +45C
ROMANTIC TUESDAY

Utorak presecite sa malo romantike. Bele retro pantalone sa širim pojasom idu odlično uz narandžastu tanku košulju. Narandžaste espadrile sa debelim pletenim đonom i prućani šešir sa romantičnom floralnom trakom savršeno će zaokružiti celokupan outfit.

kom1a Fashion moMENts: Obučeni na +45C

kom1 Fashion moMENts: Obučeni na +45C

kom1b Fashion moMENts: Obučeni na +45C

kom1c Fashion moMENts: Obučeni na +45CCASUAL WEDNESDAY

Ledenosive tanke pantalone sa džepovima najbolje će ići uz sasvim jednostavnu belu polo majicu, a dobri detalji su teget udobne cipele od antilopa i šareni kaiš u etno fazonu.

kom4a Fashion moMENts: Obučeni na +45C

kom4 Fashion moMENts: Obučeni na +45C

kom4c Fashion moMENts: Obučeni na +45C

kom4b Fashion moMENts: Obučeni na +45C

CLASSIC THURSDAY

Maslinasto zelene pantalone opuštenog kroja nosite uz kariranu košulju. Crveni kaiš savršeno će leći uz maslinastu, a probajte da provučete crvene papuče od antilopa kao deo poslovnog look-a. Ne zaboravite da uvek sve zavisi od načina na koji nešto nosite, pa ako vam to lepo stoji, niko neće moći da vam zameri, a posebno kad vremenski uslovi nameću malo više slobode nego inače.

kom5a Fashion moMENts: Obučeni na +45C

kom5 Fashion moMENts: Obučeni na +45C

kom5b Fashion moMENts: Obučeni na +45C

kom5c Fashion moMENts: Obučeni na +45C

HAPPY FRIDAY

Najlepši i najveseliji dan na poslu dodatno razigrajte košuljom šarenog dezena, uz pantalone boje peska i lagane mokasine u boji kože.

kom3 Fashion moMENts: Obučeni na +45C

kom3a Fashion moMENts: Obučeni na +45C

kom3b Fashion moMENts: Obučeni na +45C


Marko Obradović je student Fakulteta za kulturu i medije. Voli da provodi vreme sa kvalitetnim i neobičnim ljudima, ali i sam sa svojim hobijima – ples, fitnes, psihologija, parapsihologija, geografija, hortikultura… Najviše prezire laž, licemerje i nepravdu. Samo kreativan dan je ostvaren dan – parola je kojom se vodi kroz život.

Editors choice