5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Global Talent program internacionalnih stručnih praksi

Global Talent program internacionalnih stručnih praksi

Započni svoju karijeru danas! Global Talent program internacionalnih praksi pruža vam mogućnost da teorijska znanja stečena na fakultetu primenite na inostranom tržištu i tako se diferencirate na tržištu rada. Kroz ovakvu vrstu prakse ujedno usavršavate strani jezik, dobijate široko razumevanje poslovanja u inostranstvu i osamostaljujete se kroz život u drugačijoj sredini i kulturi.

U okviru ovog programa izdvajamo Global Talent prakse u oblasti edukacije koje imaju za cilj da obezbede novi, moderniji i bolji sistem obrazovanja, pre svega u zemljama u razvoju. Učešćem u Global Talent programu praksi imaćete priliku da profesionalno razvijajući lične veštine pozitivno utičete na rešavanje jednog od najvećih izazova današnjice, a to je kreiranje novog i boljeg obrazovnog sistema. Ovo je prilika da kroz jedinstveno iskustvo teoriju sa studija primenite u praksi, time usavršavajući veštine predavanja i strani jezik, usvajajući nove metode rada u obrazovanju, šireći svoju međunarodnu mrežu kontakata, a sve to kroz usvajanje globalne perspektive na svet.

Zemlje u kojima možete obavljati stručne plaćene prakse iz oblasti edukacije su Rusija, Kolumbija, Turska i Egipat, i to u prosečnom vremenu trajanja od 3 do 6 meseci, što se određuje konkretno sa institucijom u kojoj se praksa obavlja. Obavljanje prakse u ovim zemljama odvija se u jezičkim edukativnim centrima, kampovima, vrtićima i kompanijama, uz obezbeđenu novčanu nadoknadu u visini prosečne zarade u datoj zemlji.

Global Talent ET Global Talent program internacionalnih stručnih praksi

Mogućnost odlaska na edukativnu plaćenu stručnu praksu u oblasti predavanja engleskog ili drugih jezika imaju studenti završnih godina i diplomirani studenti fakulteta ili viših škola. Za obavljanje prakse prethodno iskustvo nije neophodno, ali je svakako poželjno, dok je uslov odlaska na praksu B2 nivo poznavanja engleskog jezika.

Više informacija o programu Global Talent, kao i prijavu za edukacione prakse u inostranstvu možete pronaći na sajtu.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Editors choice