Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Gospodin pravi – kreten

Gospodin pravi – kreten

Drage dame, danas ćemo razgovarati o temi koju često imam priliku da pratim kao astrolog i prijatelj. Astrološki gledano to bi bio loš aspekt teških planeta Saturna, Urana i Marsa prema Veneri ili Mesecu u ženskom horoskopu. Međutim danas Vam neću pisati iz ugla astrologa. Čak ni iz ugla psihologa. Neću objašnjavati nedostatak samopuzdanja ili beg od odgovornosti sa ulaskom u vezu sa oženjenim muškarcem. Ili nepoverenjem prema muškarcima, uz stalnu potragu za ocem nasilnikom.

Ne.

Danas Vam pišem kao prijatelj.

To je prijateljska situacija koja počinje rečenicom “Da li je moguće, da se ja uvek zaljubim u nekog kretena?”
Moguće je. I to ne iz nekih kosmičkih, već iz vrlo praktičnih i zemaljskih razloga.

Dakle, to što se ti iznova i iznova lepiš za kretene, nije stvar one zakonitosti “suprotnosti se privlače”, već one mudrosti “sličan se sličnom raduje”.

Jer ako se neka devojka jednom u životu zalepi za kretena, to je onda peh, loša sreća, težak tranzit neko malefika preko natalnog meseca, venere, marsa… Prođe se muka, nauči se lekcija i krene se dalje.
Ali ako se neka devojka iznova i iznova “lepi” za kretene onda je to jasan dokaz da je i ta ženska osoba takođe – kreten.

Maštanje o “Zverki” koji ostavlja verenicu da bi tebi tresao sline, ili maštanje o tome kako je tvoja ulična bitanga zapravo romantična duša puna mudrosti koju je sticaj životnih okolnosti napravio propalitetom. Ili maštanje o tome, kako si baš ti “uštopovala” novopečenog funkcionera i jebača koji do funkcije nije jebao sve sa prostitukama više od pet žena, je odlika – pogadjaš – kretena.

Bravo!

Tako je, nije kreten onaj koji te jebe u zdrav mozak, nego ti koja to sebi dozvoljavaš. Što znači da je vreme da promeniš odnos prema samoj sebi.

To naravno ne znači da ti sada moraš biti kučka prema onima koji nisu kreteni, da bi izlečila svoje sujetno srce. Nego da naučiš da raspoznaš i adekvatno odreagjueš prema svakoj osobi sa kojom imaš bilo kakvu interakciju.

Međutim obično kada se istroše sve priče i suze oko novog kretena, kada žena kreten shvati da je problem u njoj samoj, krene ona, još gora glupost “ali ja ne mogu da se zaljubim u nekog normalnog”. Čovek ne bira u koga će da se zaljubi. Prosto “strefi te”. PLJAS! Nemaš pojma ni kako, ni zašto, ni kad, ko, kuda?

To stoji, ali je pitanje gde to mi tražimo da se zaljubimo. U manastiru se nećemo baš omastiti sa razne sexualne perverzije (osim ako to nije onako kako ja zamišljam u svojim teorijama zavere).

Ne možemo se zaljubiti u nekog normalnog, tamo gde sve vrvi od kretena.

Na tu, se logično dovezuje sledeća glupa konstatacija “ali ja nisam imala pojma da je on kriminalac kada sam odlepila za njime”.

Tako je, nisi imala pojma da je on kriminalac koji sedi u separeu Darka Šarića.

I tako u nedogled. Žene imaju gomilu pitanja čiji odgovori leže svuda oko njih, ali one ih jednostavno ne žele videti.

Zašto u ovom klubu mene tipovi startuju kao da sam neka kurva?

Zato što si se pre deset minuta žvalavila na podijumu sa svojom najboljom drugaricom.

Zašto mene stratuju stalno neki tipovi koji misle da padam na novac?

Zato što si obučena kao narodna pevaljka.

Zašto se ja lepim za oženjene?

Zato što se krećeš u takvim krugovima i po klubovima gde izlaze “uspešni muškarci” – al’ nesrećni u braku.

Lakše je fasovati budalu, a onda se njime baviti u nedogled, uprkos svim besmislenim nerešivim sranjima koje to nosi. Govoriti “sve prave ljubavi su tužne” i mene neće sreća u ljubavi, nego preuzeti neku odgovornost za svoj emotivni i sexualni život.

Na primer, za početak prestanite da se kačite na rame svom voljenom prijatelju astrologu sa ultra glupim pitanjem “Šta je to sa mojim horoskopom kad se ja uvek kačim za kretene?”, a onda oterajte budalu koja vam sexualno obrađuje pogrešnu stranu mozga.

Zašto?

Zato što je besmisleno i neviđeno gubljenje dragocenog vremena. Zato što sve to, što se cimate da bi ga potpuno osvojili ćete imati i kada u tome uspete. Osim uzbuđenja osvajanja. I svih onih sranja i problema zbog kojih se inače lepite za kretene.


Amitz Dulniker u zvezdanom nebu vidi šta ste sve sakrili od sebe i drugih. Zna šta želite, mislite i volite. Zna sve: da ste nesrećni, nesigurni, perverzni i neodlučni. Ako budete dobri, neće to podeliti sa drugima.

Editors choice