Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta

Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta

Jedna od najuzbudljivijih izložbi koje su ove godine održane na umetničkom sajmu Miami Art Basel upravo je ona Pjera Paulina, francuskog dizajnera nameštaja i enterijera.

Organizovana je zahvaljujući modnoj kući Louis Vuitton, koja je projekat ovog dizajnera pod svoje okrilje uzela još 1972. godine sa željom da ga ostvari u okviru današnjih mogućnosti. Tako su neki zaboravljeni komadi nameštaja ponovo zaživeli na ovoj izložbi, čime je prezentovan i avangardni stil, koji danas ne odskače mnogo od zastupljenog stila.

Izložba, a i svečani prijem koji je tom prilikom održan, privukli su sam vrh svetskog džet seta, pa su se među prisutnim zvanicama našli Miranda Ker, Mišel Vilijams, Kejt Hadson, Derek Blazberg i drugi.

Pogledajte kako je izgledala izložba Pjera Paulina.

izlozba koja je privukla sam vrh svetskog dzet seta 5 Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta

izlozba koja je privukla sam vrh svetskog dzet seta 6 Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta

izlozba koja je privukla sam vrh svetskog dzet seta 1 Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta izlozba koja je privukla sam vrh svetskog dzet seta 2 Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta izlozba koja je privukla sam vrh svetskog dzet seta 3 Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta izlozba koja je privukla sam vrh svetskog dzet seta 4 Izložba koja je privukla sam vrh svetskog džet seta

Jasna Đorđević