Posle dve godine pauze, američka pevačica Kejša Kol (Keyshia Cole) vredno radi na svom novom, petom po redu albumu pod naslovom “Woman to Woman”. Nedavno je objavila spot za numeru “Enough of No Love”, gde je sarađivala sa popularnim reperom Lil Vejnom (Lil Wayne). Spekuliše se da su u stvaranju albuma učestvovali i Džeri Vonda (Jerry Wonda), he-Dream, Boi-1da, Cool & Dre, Toxic, Bangladesh, i mnogi drugi.

Slika 226 Keyshia Cole: Novi singl

Povratak Kejše

Objavljivanje albuma bilo je planirano za septembar, ali je, nažalost, izlazak pomeren, te će fanovi morati da se strpe do oktobra. Međutim, Kejša je mislila na njih i obradovala ih novom pesmom pod naslovom “Trust And Belive”. Za sam početak oktobra najavljeno je i startovanje njenog rijaliti šoua “Keyshia Cole: Family First”.

Izvor fotografije: thisgoesin.com


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice