Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Knjiga u ruke: “Ti si meni sve”

Knjiga u ruke: “Ti si meni sve”

ti si meni sve vesna dedic milojevic v Knjiga u ruke: “Ti si meni sve”

Roman koji ćete voleti

Pred vama je još jedan ljubavni roman Vesne Dedić-Milojević. Ne sumnjamo da ćete uživati u ovom delu tokom letnjih dana.

Tri studentkinje glume – Nadežda, Tamara i Marinela – krajem osamdesetih postaju najbolje prijateljice. Šta su od života želele, u čemu su grešile, koga su volele i kako su preživljavale susrete sa ljubavima, raskidima, majčinstvom, razvodima, krahovima i uspesima u karijeri čitali ste u bestselerima “Zauvek u srcu” i “Sunce meni, sunce tebi”.

Roman “Ti si meni sve” završni je deo trilogije, a po oceni kritičara ovo je najemotivniji i najzreliji roman Vesne Dedić-Milojević.

U melodrami “Ti si meni sve” prepoznaće se žene koje su bile ostavljene i one koje su bile ljubavnice, muškarci koji su voleli jednu ženu, a zbog bračnog zaveta i dece živeli kraj druge, i deca koja nikada nisu shvatila da njihovi roditelji nisu odrasli.

“Ti si meni sve” jeste uzbudljiva ljubavna priča, koja će vam pomoći da se suočite sa sopstvenim strahovima i depresijama, sujetom i čežnjom, tugom i srećom, kao i osećajem da ste nečiji, a ipak svačiji usled sopstvenih slabosti i slabosti onih u čiju ste hrabrost verovali.

U saradnji sa izdavačkom kućom “Laguna” delimo dve knjige. Prva dva čitaoca koja se jave u 12:30h na email nagrade@wannabemagazine.com, sa imenom i prezimenom, dobiće po primerak knjige “Ti si meni sve”. Dobitnici će biti kontaktirani putem emaila radi preuzimanja svoje nagrade.

Editors choice