Dodela MTV Video Music Awards svake godine privuče pažnju svih svetskih medija, a nakon prošlogodišnjeg kontroverznog nastupa Majli Sajrus, ove godine sve oči bile su uprte na dešavanja sa crvenog tepiha i same dodelenagrada. Naravno, ni ovogodišnja dodela nagrada nije mogla da prođe bez velikih imena muzičke industrije, koji su, sasvim očekivano, kući otišli sa ovom popularnom nagradom u rukama, pa pogledajte ko su dobitnici MTV video muzičkih nagrada ove godine.

Apsolutni pobednik večeri bila je pevačica Bijonse, koja je kući otišla sa četiri VMA nagrade – za saradnju sa suprugom Džej Zijem na pesmi “Drunk In Love”, za pesmu “Pretty Hurts”, a dobila je i nagradu Michael Jackson Video Vanguard.

ko su dobitnici vma nagrada bijonse Ko su dobitnici VMA nagrada?

Nagradu sa Video godine dobila je pevačica Majli Sajrus, dok Keti Peri ima najbolji video među ženskim izvođačima. Istu nagradu u muškoj kategoriji dobio je Ed Šeran za spot za pesmu “Sing”, dok je Arijana Grande nagrađena u kategoriji Najbolji pop video.

ko su dobitnici vma nagrada majli sajrus Ko su dobitnici VMA nagrada?

Nagradu za najbolji video u kategoriji rok muzike dobila je pevačica Lordi, dok sve ostale dobitnike VMA nagrada možete videti ovde.

ko su dobitnici vma nagrada arijana grande Ko su dobitnici VMA nagrada? ko su dobitnici vma nagrada bijonse i dzej zi Ko su dobitnici VMA nagrada?

Jasna Đorđević

Editors choice