Madona (Madonna) se našla na udaru kritike i publike zbog toga što je na koncertu u Turskoj ogolila grud. Ne znam što se svi čude, to je Madona koja je naprosto i dalje na vrhu i može joj se da uradi šta god hoće.

Kritika je, međutim, smatrala da je ta vrsta spektakla koji je Madona izvela u prepunoj Türk Telekom areni, pomalo staromodan šou. No, Madona je, otprilike, poručila kritičarima šta misli o njihovim zamerkama time što je na istoj pesmi kao u Turskoj (“Human Nature”), skinula mikrofon, raskopčala pantalone i okrenula publici dupe, istina upakovano u tangu i mrežaste čarape, ali hej, ipak dupe!

dupe Madonna nastavlja da pokazuje delove tela

'Ajde, razlaz, k'o da nikad niste videli Madonino dupe

Publika je, naravno, bila u delirijumu.

No, izazovi tek predstoje, s obzirom na to da je sledeća država, po redu na turneji, Francuska. Ondašnji političar Marin Le Pen (Marine Le Pen) pojavljuje se na slajdu koji prati Madonin nastup sa – kukastim krstom na čelu. Zapretio je tužbom i pokušajem zabrane nastupa, pa da vidimo i to čudo…


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice