Karli Klos pozirala Mariju Testinu za novu seriju fotografija

Američki model Karli Klos poslednji je u nizu modela koji su pozirali Mariju Testinu za novu seriju fotografija pod nazivom “Towel”. Fotografije su rađene u crno-beloj tehnici, dok se Karli na njima pojavljuje sa peškirom na glavi i misterioznim osmehom na usnama. Nedavno je ova popularna manekenka objavila nekoliko fotografija sa legendarnim fotografom, čime je najavila njihovu saradnju.

modne vesti karli klos nort vest i daucen kros mario testino Modne vesti: Karli Klos, Nort Vest i Daucen Krous

Malena Nort Vest postala model

Jednogodišnja ćerkica Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, malena Nort Vest, pozirala je za novi editorijal magazina “CR Fashion Book”, koji je osnovala bivša glavna urednica francuskog izdanja magazina “Vogue”, Karina Rotfild. Preslatku Nort fotografisao je Majkl Avedon, dok ona na fotografijama nosi broš u obliku cveta i tašnicu brenda Chanel. Ovo je drugi put da se ova preslatka devojčica pojavljuje u nekom editorijalu, jer se pre nekoliko meseci pojavila i u editorijalu američkog magazina “Vogue”.

modne vesti karli klos nort vest i daucen kros chanel Modne vesti: Karli Klos, Nort Vest i Daucen Krous

Daucen Krous trudna pozirala za magazin “Glamour”

Prelepa manekenka Daucen Krous pozirala je nedavno trudna za editorijal “She’s a Natural”, za septembarsko izdanje američkog magazina “Glamour”. Fotografije je radio Patrik Demarkelijer, dok je za stil prelepe holandske manekenke bio zadužen Žilijen Dejvidson.

modne vesti karli klos nort vest i daucen kros editorijal Modne vesti: Karli Klos, Nort Vest i Daucen Krous modne vesti karli klos nort vest i daucen kros glamour Modne vesti: Karli Klos, Nort Vest i Daucen Krous

Jasna Đorđević

Editors choice