Karl Lagerfeld (Karl Lagerfeld), čuveni dizajner nemačkog porekla, 1. mart je otvorio svoju prvu specijalizovanu prodavnicu (butik) u Parizu. Lagerfeld, koji je prikazao svoju liniju satova 28. februara tokom pariske Nedelje mode, takođe je lansirao i svoj poslednji projekat.

slika12 Modni zalogaj: Karl Lagerfeld otvorio je novu specijalizovanu prodavnicu

Prijatan i luksuzan ambijent dočekaće sve obožavaoce dizajnera

Nova specijalizovana prodavnica, koja će se prostirati na dva sprata i preko 2,150 metara kvadratnih, naći će se na sledećoj adresi: 194, Boulevard St-Germain. Radnja je smeštena na čuvenoj i omiljenoj lokaciji svih kupoholičara – Rive Gauche.

Specijalizovana radnja Karl Lagerfeld biće opremljena probranim artiklima pod nazivom Karl Lagerfeld Paris.

slikaa2 Modni zalogaj: Karl Lagerfeld otvorio je novu specijalizovanu prodavnicu

Uživajte u dodacima brendu!

Rame uz rame sa Lagarfeldovom kolekcijom prodavaće se i knjige, aksesoari i ograničen opseg stavki iz njegovih mnogobrojnih saradnji. Te stavke uključuju posuđe – napravljeno od švedskog kristala marke Orrefors, luksuzna naliv pera i upaljače i dijetalnu koka-kolu Karl Lagerfeld Diet Coke.

Lagerfeld je poznat po takozvanoj brzoj modi, s obzirom na to da je bio prvi koji se udružio sa švedskim gigantom maloprodaje – H&M-om.

Karl Lagerfeld Paris je sklopio ugovor sa italijanskom kompanijom “Ittere”, koja je i sama nedavno potpisala dogovor za lansiranje dve nove linije za francusku kuću Guy Laroche, kao i za distribuciju odeće za britanski brend Aquascutum.

slikaa3 Modni zalogaj: Karl Lagerfeld otvorio je novu specijalizovanu prodavnicu

Lagarfeld napitak


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice