Revija koju je brend Louis Vuitton održao u Parizu, a koja predstavlja jesenju kolekciju, trenutno se kotira kao najskuplja održana revija ove sezone (a sigurni smo, i šire). Naime, šuška se da je scenografija voza pod imenom “Louis Vuitton Express” koštala čitavih osam miliona dolara! Stoga su Džejkobs (Marc Jacobs) i njegov tim doneli odluku da reklamna kampanja bude snimana sa istom scenografijom, jer se voz pokazao kao odlična ideja.

Ipak, reklamna kampanja neće se snimati u samom vozu, već u studiju koji će biti identično namešten, pošto “Louis Vuitton Express” putuje u Kinu, na veliku reviju i proslavu povodom otvaranja LV poslovnice.
Iako možda nisu prvi kada su u pitanju kreacije, svakako pobeđuju na polju promocije!

Slika Z3 Modni zalogaj: Louis Vuitton ponovo prvi

Koliko li košta karta za vožnju u ovom čudu?


Alitria Silva – mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormaru želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormara Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Editors choice